Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svakodnevnoblogiranje

Marketing

obrnuto prepisivanje

" -Bože što ste vi? Romantičar? Biologija nam je struka, ali ja vam hoću ispričati svoj život s testosteronima. Onda to nije bila jasno, ali sada, zapravo od početka četrdesetih , od kada mogu svjesno gledati na seks, mogu si od onda i objasniti...
- Čekajte, što do tih četrdesetih niste bili svjesni?
- Čujte, to je bila zamagljena svijest. Sad tek shvaćam kako me je taj hormon vodio. Bio je jači od mene. Kad sam krenuo u seksualni život, on me stalno vodio. Svijest mi je bila stalno obuzeta tim da moram izbaciti sjeme. Stalno sam mislio na seks. Seksao sam se svaki dan. Nekad i po dva ili više puta na dan. Nekad sam pored seksa i onanirao..........................E vidiš znao sam dečke iz društva koje baš i nije tako zanimao seks. Nismo svi isti. Znam te dečke i sada kao svoje vršnjake, istina oni su nešto više postigli u karijeri, i to samo zbog toga što su se mogli u mladosti više koncentrirati na učenje i znanost. Oni su mogli učiti po cijele dane, išli su u knjižnice, arhive i čeprkali po papirima do kasno u noć, a ja...ja sam učio koliko sam morao ili kako bih sada rekao koliko sam mogao, jer su mi stalno žene bile u glavi. Za školovanje mi je trebalo malo više. A možda i za napredovanje uopće. Čini mi se da sam i danas više zaokupljen seksom, iako je ti neusporedivo s onim godinama, ali ipak više negoli ti moji kolege. Koji su sada već odustali od žena.
-Možda i oni to rade, ali u tišini?
- Ne, ne vidi se s kojom koncentracijom ono čitaju, koliko su zadubljeni u materiju, a kada te drži testosteron ti misliš samo na jedno: kako ga se riješiti. Ti ga se riješiš seksom, on te već uhvati za dva sata. Danas mi treba desetak dana...Baš me zanima koliko i mogu li se uopće ti knjiški moljci seksati?
- Ali ako to njima nije toliko važno, onda što? Svatko živi prema svojim hormonima. Njima je, možda, to skakanje na ženku glupo, vama je bedasto stalno gledanje u požutjele papire, mikroskope, kompjutore itd..."

Josip Cvenić: Obrnuto prepisivanje

p.s. stvarno mi se svidjela ta knjiga i ovim bih je putem svima preporučila. napisat ću ponekad poneki citat iz dobrih knjiga, a vi mi slobodno preporučite nešto, bilo što.

Post je objavljen 25.04.2007. u 21:33 sati.