Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tugonesreco15

Marketing

...Ljubav je mala ptica i zivotna varalica, put mladosti, dah radosti, cvjetic ludi, sreca ljudi, nesto lijepo a sasvim slijepo!!!...

alo ljudi moji...evo mene opetmahmah...eh...ovih dana je sve po starom...da....jos uvijek sam sa Sraletomcerek....pomirili se mi...ali se nismo vidjeli od nedjelje...joj...mali moj...faji mino....jedva ga cekam vidjet e.kiss..u skoli je sve po staromsmijeh...ispravila sam 1 komad od njih 5...weeenjaminjami....ispravila sam povijest na 4....hihi.....da...neznam sta da pisem e...za 1 maj idemo na krasicupartyparty....valjda....e bit ce ludo...hih...jedva cekamrofl....u subotu nam Ivana i Martina idu u Veneciju sa skolom tako da ih nece biti vaniwink....šmrc....falit ce minonono..ali ja i Dany idem na krasicu u pubparty....e...koliko tamo vec nisam bila e.lud.....hihihi...a u nedjelju idemo sa nogometasima u delnice weeeeee....idemo ih bodriti....ali uvijek kad mi idemo s njima izgube...hm....cudno je to e.......smokin
i da nesmijem zaboravit....danas je BRAJCU ROĐENDAN.....i tako brajo moj....partyparty
sretan ti rodendan ...puno ljubavi, srece, zdravlja i naravno SEXA....hihi...
evo ovaj post je malo kratak...ali sta cete...nemam inspiracije....
evo malo sljikica....iz umaga...pozzzzmahmahmahmahmah






Evo i za kraj jedna pijesmica...kisscerek

odlaziš..ovaj put stvarno odlaziš
Tek danas shvaćam da je ono značio kraj. Dvije rečenice, tužni pogled i grčenje brade, stisak zuba, sve samo da suza ne izda. Al vidjela sam ih u kutovima zelenih očiju.
Pusti me molim te. Zar je nakon svega to tako puno tražiti?
Samo si to rekao ni riječi više. Stao i gledao, zelene oči su opet bile tužne. Znala sam, samo da sam riječ rekla ostao bi. Da sam ti rekla da te želim kraj sebe ostao bi. Znam da bi, vidjela sam ti to u zelenim očima. One mi nikad nisu znale lagati. Htjela sam da odeš! Da možemo i ti i ja konačno početi živjeti. Spustila sam glavu i napravila korak nazad. Kosa mi je padala preko lica i nisi mogao vidjeti koje tupilo osjećam. Nisam bila tužna, samo sam bila sama. Istinski sama. Nisam dizala glavu, čekala sam da odeš. Nisam mogla gledati zelene oči kako opet odlaze od mene. Pogledala sam tek kad si bio toliko daleko..nisi se osvrtao.
Dragi, zaslužili smo i ja i ti kraj ove priče. Zaslužili smo nove ljude. Ko zna možda i budemo sretni s njima. Nismo imali više ništa jedno drugom za dati. Gorčinu i isprazni poljubac možda, ništa drugo. Živjeli smo u prošlosti, u sjećanjima, u lijepim danima. Oprosti mi al od danas želim gledati druge oči, prije nego što svoje sklopim i poljubim druge usne. Želim gledati druge oči, ne više neću tažiti one tvoje zelene. Ne trebaš mi..nove staze..novi putovi..čekaju me.


Post je objavljen 25.04.2007. u 20:51 sati.