Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mirnalovesnoname

Marketing

AMBASADOR!

PJEVAČ BOJAN MAROVIĆ NA PROMOCIJI SVOG DRUGOG ALBUMA I ZVANIČNO INAUGURISAN U AMBASADORA DOBRE VOLJE. KOLEGE SU SE OKUPILE U REKORDNOM BROJU: VLADIMIR MARAŠ, "NO NAME",SUZANA TOT, ANDRIJANA BOŽOVIĆ, DIJANA HODŽIĆ, BILJANA MITROVIĆ...

Popularni crnogorski pop pjevač Bojan Marović je nakon nešto više od mjesec dana od objavljivanja svog drugog po redu albuma i zvanično promovisao album "Litar neba".
Više od dvije stotine uglednih zvanica iz javnog i političkog života Crne Gore okupilo se prošle nedjelje u "Montanaro jazz klubu" kako bi čestitali mladom pjevaču na objavljivanju drugog albuma i ujedno prisustvovali i zvaničnoj inauguraciji ovog mladića u ambasadora dobre volje pri svjetskoj IOM organizaciji koja se bori protiv trgovine ljudima. Inače, čast da budu ambasadori dobili su i ranije Anđelina Džoli, Riki Martin, Šakira, Ruslana...
Nakon što je dočekao brojne goste i dao nekoliko intervjua, Bojan je bio spreman za glavni dio večeri.
Nakon što je od čelnika IOM-a dobio zvaničnu plaketu i promovisan u ambasadora dobre volje za naš region, Marović je pozdravio sve prisutne i uz pratnju svog benda otpjevao nekoliko najaktuelnijih pjesama sa svog albuma.
U poznatom klubu te večeri smo primijetili bukvalno sve predstavnike diplomatskog kora u Crnoj Gori, zatim bivšeg potpredsjednika Vlade Žarka Rakčevića, podgoričkog biznismena Žara Burića, jednog od najpoznatijih makedonskih producenata Vladimira Evkovskog, direktora "Atlas"-a Veska Tomovića, reditelja Branka Baletića i mnogobrojnu veselu ekipu iz "Atlas" televizije.
Promocija albuma Bojana Marovića i njegova inauguracija u ambasadora dobre volje bili su sjajan povod da se kolege mladog Podgoričanina okupe u rekordnom broju. Na jednom mjestu odavno nije bilo toliko muzičara - i zabavnjaka i narodnjaka zajedno, a najveseliji i najraspoloženiji bili su Vladimir Maraš, "No Name",Suzana Tot, Andrijana Božović, Dijana Hodžić, Biljana Mitrović, Ivan Čanović, Nina Žižić, Ivana Popović i mnogi drugi. Slavlje je potrajalo do tri sata iza ponoći.


Post je objavljen 25.04.2007. u 20:43 sati.