Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/whyso

Marketing

putovanja...

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

skužih da sam predhodni post napisala jako davno pa sam danas odlučila napisat novi, onako čisto iz dosade, inspiracija se uvijek rađa baš kad imam nešto za učit, baš se pitam zašto... zijev
danas na satu zemljopisa (ili po novom pravopisu geografije) pričali smo o ne znam čemu ali uglavno da smo spomenuli dubai, sad ćete vi pomislit i šta s tim?! ma u biti imate pravo... ma nešto je prof spomenula da tamo u tom dubaiu navodno postoji hotel sa 7 zvijezdica... ljudi sa 7 zvijezdica!!!!! eek mislim JA ne mogu zamislit hotel ni sa 5 zvijezdica a di jedan sa 7! zato se sada mala zebra pita šta sve postoji (??) u tim sedmo zvijezdnim hotelima... evo sada tražim na wikipediji, čo moj u hrvatskoj imamo hotele od 1 do 3 zvijezdice, ccc jako loše! vratimo se mi na putovanja, tj tamo di bi JA htjela jednog dana ić (yeah right, samo postoji mali problemčić: ko će sve to financirat?!..... pa muž naravno! lud ) pa tako budući da za jedno 5 mjeseci imam rođ i to okruglih (??) 18 god, evo vam par ideja šta biste mi mogli kupit, mislim koju avionsku kartu (btw počnite šparat hehe):
* brasil
* argentina (patagonija i taj đir) * bez krivih asocijacija molim *
* peru (maču piču- oprostite za nepismenost)
* taj famozni dubai čisto da vidim o čemu je riječ

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

* maldive
* malezija
* afrika (cijelu!) da vidim slonove i druge životinje a pogotovo zebru da joj zabim šaku u glavu! (mislim nemam ja ništa protiv nje, ma duga priča)
* USA (samo onako da vidim kako je tamo: moja radoznalost, da si idem pozdravit neku xy tetu koja mi ne želi poslat pare da dođem đir do njih, a glavno da me ona zove svake god... dobro dobro sjetit ću se ja toga!)
* irska
* španjolska/ portugal (to ću šperemo vidit u 8.-9. mj)
* meksiko (maja)
* australija (tamo mi isto živi neka teta i to bogata koja niti ne zna da postojim, dobro nema veze kucat ću joj na vrata i predstavit ću se, možda mi pusti koj čentezimo)
* novi zeland
* (...)
ma dobro kao šta ste skužili, da ne nastavim dalje, mala zebra bi proputovala cijeli svijet... možda jednog dana mi se želje ostvari HOPE IS NOT A DREAM BUT A WAY OF MAKING DREAMS BECOME TRUE! thumbup

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Post je objavljen 25.04.2007. u 20:03 sati.