Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/badjo

Marketing

aaaaaa... OKINUBIS!

Image Hosted by ImageShack.us
Oj! Znam da sam jučer pisal posta al ga ve pak pišem. Em-De-A! Mda! Hihi. Bil sam v maničnoj depresiji pa ono.. smijeh Mda. I tak.. I pozabil sam reči na slavka. On je bota. Teško ga je definirat. Zgubil se je, al se reinkarniral v kemijsku, to znači da je sam izgubijo tijelo. Mda. Al smo sad otišli svaki svojim putem. namcor I tak..

Iiiiii da! Imam novu prijateljicu. Ona se zove da se zove Ela al se zove Ella jer se prekrstila jer s dva L je nekak egzotičnije rofl mda. Upoznal sam ju v subotu na sarinom rođendanu. zvala me je karlo namcor. i zgubila je slavka al ga si je sven zel. Tojest, njegovo truplo. Mda. I onda smo se tam zvađali dal sam karlo, Bađo il bara. hehe. I tak.. smešna je i malo zgubljena lud heheh. aL malo. mrvicu. Balavu. Mda. I tak.. njezin blog je skullfullfucked.blog.hr. Mda. Viđajte. I ona je napisala posta o meni smokin I napravil sam joj bannera!

I imam još jednog frenda novog. Toni the skrudrajver. Podrijetlom je iz Bronxa, ali tečno govori hrvacki. Mda. On je odvijaČ. Mda.

Iiii javih se povjest i dobil sam 5,5,5! jeeeeej! Seknd Vrld Var. Ou jea!

I možda bum pokrenul biznis. Izrada bannera. 5 kn po baneru. Mda. ak vam treba ga napravim možda i besplatno thumbup

I tak..

Ve me nekak počela hvatati nostalgija. Uvezi bloga. Čital sam prve postove, i one najbolje negde v sredini. z onim kul gosijovim dizajnom. Eh.. to su bili dani.. Dok bu drugi ročkas bloga bum del par prijašnjih postova. MDa. KuuuuL

I to bi bilo sve. Kao što vidite ovaj post je pisan malo drugačje, tzv. the hepatitis b strategija.

i glejte moje remek djelo:




EDIT:
Oj! ve sam došel doma z župnog! kako je zakon bilo roflrofl ovak: trebali smo ono odgovarati za firmu al niko nije prešel smijeh bili smo ja, bralić, šipuš, fodor, enek, hajdo, nicki, pa je došla kosalec i arjeta. Onda smo išli igrat biljara a kosalec i arjeta traćat smijeh i ja i šipuš smo pobedili fodora i bralića! hehe.. i onda je šipuš tam dole kavu slagal, i čaja, pa smo ja i enek šečerili kavu smijeh i onda su još pili malu čašicu vina i paterovu rakiju v onim mini čašicama plastičnim za kavu rofl i onda smo tam vani nekaj su ove tračale a bralić po ciganskom govoril, pa je šipuš plašil decu z nožom (švicarcom) a ovi su sam ubrzali korak rofl pa je nekva bakica došla a šipuš je išel na mene z nožom i govoril: teta ubil bum ga! roflroflroflrofl i prije 15 minut me nicki dopelal doma na skuteru. evo, ve sam editiral kaj nem pisal novog posta, a trebal sam napisat jer je ZAKON bilo rofl

ajd kissam vas sve u razdjeljak kiss Ćao!



btw novog posta pišem dok bum imal bar 150 komentari thumbup

Post je objavljen 25.04.2007. u 13:48 sati.