Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogamravince

Marketing

Sloga - Jadran (S) 0:0

Još jedna loša predstava u izvedbi Sloge i Jadrana. Početak utakmice je puno obećavao, ali što je dvoboj išao prema kraju igra je postajala sve slabija i slabija. Velika indisponiranost vezne linije i napada nogometaša Sloge rezultirala je još jednom nulom u nizu u drugom dijelu prvenstva.
U prvom poluvremenu momčad Sloge je imala čak 3 100%-tne prilike. U dva navrata povratnik u momčad Stojan Zrno falio je prazan gol sa 5 metara i to oba puta glavom, dok je Vežin udarac glavom sa 3 metra prohujao pokraj vratnice.

Image Hosted by ImageShack.us

Vezni red sa Bobanom, Grubišićem i Hajrićem nije pružio dovoljnu trku i agresivnost pa je vezna linija Jadrana lako izlazila na kraj sa njima. Bočni igrači kao da nisu ni igrali, nijedan centaršut nije bio upućen prema napadačima.
Jedinu pohvalu zaslužuje obrana i vratar sa sigurnim i iskusnim «letećim» Aljinovićem na čelu, koja u 90 minuta nije dozvolila Jadranu nijedan udarac u okvir gola.
Ne znamo šta se događa u ekipi Sloge, ali vidljivo je da su cijeli drugi dio nekako puno skloni oscilacijama jer ipak je ekipa za razliku od prvog dijela ostala bez nekoliko iskusnih igrača kao A. Jurić i Šakić, te bez nekoliko igrača sklonim ozljedama (Mihanović, Buzov, Zrno).
Vezna linija djeluje kao skup igrača koji nikad nisu igrali zajedno, samo nabij na napadače i šta bude, nema ideja niti pokušaja igranja, sve se svodi na nabijačinu.

U ova 3 preostala kola 7 bodova bi trebalo uzeti i ostati na 3. mjestu te iščekivati vijest o ulasku u 4. ligu. Zato momci dajte sve od sebe i pokušajte ostati treći pa što bude bude.

Sloga: Kecojević, Kardum, Topalušić, Marović, Aljinović, Ramljak, Boban, Hajrić (Benzon (Tente)), Zrno (Vukadin), Grubišić, Veža.





Post je objavljen 25.04.2007. u 12:35 sati.