Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ekomedjimurje

Marketing

Eko* Početak akcije "Ljubavi i srcem za Čakovec u cvijeću"

U sklopu nacionalne akcije Volim Hrvatsku, TZGČ pokreće aktivnosti za visok plasman grada Čakovca u natjecanju kontinentalnih gradova Hrvatske za Zeleni Cvijet Hrvatske Turističke zajednice.

U tjednu uoči dana planete Zemlje, kreću opsežne aktivnosti čišćenja okoliša u suradnji sa vrtićima, školama i mjesnim odborima Grada Čakovca, uz logističku podršku GP Čakom.
Tako će se, prema priloženom rasporedu, u čišćenje okoliša uključiti 25 organiziranih grupa koje će tijekom čitavog tjedna čistiti i uređivati svoj neposredni okoliš i time doprinjeti čistoći i ugodnoj atmosferi u našem gradu i pripadajućim naseljima.

Početkom svibnja TZGČ će u suradnji sa Čakomom organizirati i promotivnu prodaju sadnica za sve zainteresirane građane koji žele dodatno ozeleniti i uljepšati svoje, kuće, stanove, okućnice, dvorišta.

Pokrenute su također i ostale aktivnosti kako bi se otklonili nedostaci uočeni u Gradu od strane komisije HTZ-a proteklih godina koji su onemogućili bolji plasman Čakovca u nacionalnom natjecanju.

Vjerujemo da ćemo u nastojanju da do dolaska komisije u lipnju i kolovozu naš grad zablista u punom sjaju imati i podršku građana te da ćemo zajednički uspjeti ostvariti vrhunski plasman već u 2007. godini.

Također računamo na punu podršku medija koji djeluju na području Grada i Županije jer nam kvalitetna prezentacija našeg kraja i kreiranje pozitivnog imagea može donijeti kvalitetne pomake u turizmu ali i kompletnom gospodarstvu Čakovca i Međimurja.

S poštovanjem,
TZGČ
Kristijan Kovačić, v.d. direktor

Post je objavljen 21.04.2007. u 11:11 sati.