Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Miroslav Vidović, član NO SINACO-a, nudio Pukaniću mito u ime Vlatka Markovića?


Tada sam stupio u intenzivne kontakte sa skupštinarima HNS-a te dobio usmenu podršku dvadesetak članova Skupštine. Za pobjedu je trebalo 27 glasova. Nekoliko dana prije same Skupštine u moj ured je nenajavljeno došao M. V., bivši visokopozicionirani dužnosnik kojeg poznajem desetak godina.

Otvoreno mi je rekao da je izaslanik Vlatka Markovića i Zorana Cvrka te da me došao pitati koliko novca tražim da odustanem od kandidature!

Ivo Pukanić, Nacional, 23.04.2007


Onima koji su pročitali Pukanićev komentar dosta je toga bila jasno, no ostala je tajna čovjeka iza inicijala M.V., za kojeg su mnogi posumnjali da se radi o Mladenu Vedrišu. Međutim, da se ne radi o Mladenu Vedrišu Pukanić je naglasio na početku svoga gostovanja na Novoj TV, na što je voditeljica dnevnika Mirjana Hrga upitala: „Je li to navodno Miro Vidović?“ Pukanić nije želio niti potvrditi niti demantirati tu informaciju do koje je Nova TV došla.


sbg, Jutarnji.hr, 24.04.2007


Ivo Pukanić je prijatelj s Miroslavom Vidovićem koji je pak prijatelj s bivšim predsjedinovim savjetnikom Željkom Bagićem.

Da ću biti na meti naslutio sam kada me jedna osoba koja je prethodno bila kod Željka Bagića, njeno ime sam spreman reći na sudu, da me predsjednikov savjetnik ogovara kao starog KOS-ovca koji dezinformira predsjednika, te da radim na razbijanju obavještajne zajednice. Prethodno sam čuo da je pobočnik tadašnjeg načelnika GS OS generala Stipetića, satnik Vidović poručio generalu »neka Frančišković makne prste od Franje Tureka«. Kad sam sve to zbrojio vidio sam kojim to krugovima smetam i da će se oni svime poslužiti da me ocrne...

Dragutin Frančišković, Vjesnik, 2. studenoga 2003./ 45lines.info, 13.3.2006 22:21


Nakon što je satnik Vidović morao otići iz Glavnog stožera, a Bagić iz Ureda Predsjednika, obojicu je predsjednik Stjepan Mesić, preko generalnog direktora INA-e Dragičevića, zaposlio u SINACO: Vidović je član Nadzornog odbora, a Bagić pomoćnik direktora.


Post je objavljen 25.04.2007. u 09:52 sati.