Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pooka

Marketing

SHIT HAPPENS ili Cacuo ergo sum

Religija - usmena ili pismena predaja o položaju kanalizacijskih cijevi, institucionalna infrastruktura za promet govnima
Vjera - iskrena predanost sranju kao osnovnoj svrsi ljudskog postojanja
Crkva - javni nužnik u kojem emanacija predanosti vjernika dolazi do izražaja
Dogma - uvjerenje da je od govna sranjem nastao čovjek
Bog - cjelokupnost usranosti svega što sere i svega posranog
Raj - vječnost laksativnog blagostanja koja nastupa nakon usrdnog i požrtvovnog totalnog sranja
Pakao - konstipacija koja nastupa nakon otkazivanja poslušnosti govnu
Anđeli - sanitarni inspektori
Vragovi - proktolozi amateri
Objava - papirnato sredstvo za održavanje analne higijene


Kao što vidite gornji izrazi nisu konfesionalno definirani tako da ne bi pomoslili da sam se ja to usudio povrijediti vaše vjerske osjećaje jer ja sigurno ne smatram vašu vjeru kao predanost sranju koje je vaša osnovna svrha postojanja već ja to tvrdim za pripadnike one konfesije protiv koje je vaša konfesija nedavno ratovala u ime religije, vjere, crkve, dogme, boga, raja, pakla, anđela, vragova i objave u kojima nipošto nije riječ o sranju kao što je to riječ kod religije, vjere, crkve, dogme, boga, raja, pakla, anđela, vragova i objave vaših usranih konfesionalnih neprijatelja. Sličnost terminologije je sasvim slučajna i treba je zanemariti da ne ispadne sranje tipa da nitko ne sere, a sve je usrano. Jasno je tko sere, a tko je druge konfesije.
Najveći od svih seratora su oni kritički nastrojeni pojedinci koji smatraju da je institucionalizirana religija sranje a priori te da su sve glavne svjetske konfesije nastale na diskreditaciji i falsifikaciji ideja najvećih kritičara baš takvog usranog pogleda na svijet koji su pokušavali srušiti na razne načine, od istjerivanja prodavača miomirisnih pomaznica iz javnih nužnika - hramova pa do potpunog odustajanja od samonametnute potrebe za sranjem jer ono samo vodi u patnju sve većeg i većeg sranja.
Ako mislite da je moja kategorizacije vjerske pripadnosti, kojoj vi SIGURNO ne pripadate, kao totalnog sranja, drska i bezobzirna, ja se mogu samo obraniti mojim razumjevanjem ako im se vi iz solidarnosti pridružite pa počnete srati zajedno sa njima ista govna iako se ne slažete u ničemu drugome osim da su oni kritički nastrojeni pojedinci pravi seratori, ali vas to nikada nije toliko zbližavalo da ne bi ratovali jer niste mogli podnijeti da drugi seru, a vi samo mirno gledate.
Nadalje, ako ste ateisti, a ipak serete iz sve snage, nemojte misliti da vas ja svrstavam među konfesionalno opredijeljenje vjernike, vi serete iz čisto materijalističkih pobuda jer je to biološka neminovnost i svi koji tvrde da je sranje stvar duhovnosti su seratori koji ne mogu priznati da je sranje stanje prolaznosti i propadanja.
Ako ste agnostici i serete ali se ne usuđujete iz toga izvlačiti neka dublja značenja, pazite da nepažnjom ne postanete kritički nastrojeni.
Žive će vas razapeti pa će te usrati motku.


Post je objavljen 25.04.2007. u 05:47 sati.