Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

Romeo Vrečko, poligrafist "Istrage" testira agente SOA-e na curenje informacija


# Majstore, svaka čast, stvarno si informiran. Točno je sve što si napisao. Znaš li koliko ih sada ide na poligraf zbog tebe!?

(SIS 18.04.2007. 15:27)



Boravak u Kninu, Drnišu i Vrlici u ponedjeljak, tzv. ekskurzija "Putevima Ante Gotovine", priskrbio mi je, pored ostalog i jednu zanimljivu informaciju vezanu za paniku u SOA-i izazvanu napisima na 45 lines.

Iz više vjerodostojnih izvora, uz pršut i merlot, doznao sam da poligrafsko testiranje agenata SOA-e koje se sumnjiči da odaju informacije Ladislavu Tomičiću iz Novog lista i autoru 45 lines, u prostorijama SOA-e u Grabovčevoj ulici (bivše sjedište NSEI-a) obavlja Romeo Vrečko, suradnik Roberta Valdeca u "Istrazi" Nove TV.

Vrečko je bivši policajac (kriminalist), stalni sudski vještak za poligrafska testiranja i predsjednik mačevalačkog kluba Rapir.

Sad kad i to znam, moram javno odati priznanje ekipi "Istrage" da je ekipirana vrhunskim stručnjacima. Dakle, pored Vrečka koji je i formalno obrazovan za to što radi, tu su još i stručnjaci iz prakse: voditelj Robert Valdec je i predavač na paramossadovoj akademiji za sigurnost, a urednik Andrej Rora, zajedno s bivšim veleposlanikom RH u Makedoniji Aleksandrom Miloševićem, pekao je zanat kod Davorka Vidovića u sisačkom, ratnom IPD-u (Služba za Informativno-propagandnu djelatnost MORH-a).

Agenti SOA-e su zadovoljni što imaju posla s ekipom iz "Istrage", a ja ću i dalje biti dobro obaviješten. Ali, ne zato što gledam tu jeftinu i huškačku tv emisiju.




Post je objavljen 25.04.2007. u 00:48 sati.