Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dijamantnidvorac

Marketing

Da li kontracepcijske pilule uzrokuju pobačaj?

Image and video hosting by TinyPic

Tekst by Shellie Roach


Majka sam koja je Božjom pomoći prekinula poročni život. Često se pitam: Gdje bi bila bez Boga? Da li bi umrla zbog bolesti? Da li bi pobacila svoju lijepu djecu?

Kad sam imala 15 godina, majka mi je dala kontracepcijske pilule, da me pripremi za sekularni svijet. Nije me učila, da budem poštena ili da se čuvam do braka. Učila me kako da iskorištvam i kako da budem iskorištena. Na sreću, Bog me nije napustio. Posijao je sjeme obraćenja duž mojeg puta.

Božji plan odveo me na posao u udrugu American Life League, gdje sam dobila tekst u mojoj e-mail pošti pod nazivom «Nepoznato dijete» autorice Lise Marie Contini. Članak je opisivao majku koja je umrla od raka, koji je dobila zbog kontracepcijskih pilula. Kada je žena došla na Sud, čudila se kako Bog ne spomionje pilule. Pomisila je: »Možda je Crkva u krivu sve ove godine.» Tad je upoznala nekoliko djee, koja su je nazvala mama. Pogledala ih je i rekla da im nije mama. To su bila djeca, koje je kontracepcijska pilula ubila. Uz sve vrste antibaby pilula, ipak često dođe do ovulacija i začeća. Međutim, dijete umire od gladi, jer pilule osuše žlijezde i smanjuju količinu hrane - glikogena u sluznici maternice.
Tada je žena upoznala Rose, bebu, koju je pobacila i počinjala je shvaćati. Pitala je Rose: «Da li te pilula ubila?» Rose je odgovorila da jest. Majka je pitala: «Koliko vas ima?», a Rose je rekla da radije ne želi brojati.

Članak «Nepoznato dijete» uzrokovao je, da sam prestala piti pilule, koje sam pila godinama. Molila sam Boga za oproštenje i da me ozdravi. Molila sam i da mi otkrije, koliko je moje djece umrlo od pilula i da ih mogu imenovati.. Kasnije taj tjedan, vozila sam se sa kćeri Callie i rekla joj, da molimo molitvu anđelu čuvaru. Nakon molitve, Callie je rekla: «Mama, znam tko je moj anđeo čuvar.» Iznenadila sam se i pitala je: «Znaš li?» Rekla je da je to njena sestra u nebu: «Znam da je žensko i da se zove Heidi.» Čudesno – dobila sam odgovor na moje molitve preko moje kćeri.

Post je objavljen 24.04.2007. u 21:45 sati.