Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mistake00

Marketing

Ja,kao poznati pesimist,odmah sam izgubio nadu za trazenom zrtvom..Vise nisam htjeo,nisam mogao ubijati..Obecao sam si:ovo ce biti zadnja zrtva moje podle igre.
Dovukao sam svoje skoro bezivotno tijelo do cudne ustanove..Pisalo je:Disco..Kada sam poslusao tu muziku,ako bi se mogla nazvati muzikom,moram reci..Losa muzika,ne razumijem kako ju smrtnici mogu podnositi uopce?
Ne,nije to pravo mjesto za ubojstvo,trebao bih pronaci neko pusto mjesto..
Krenuo sam dalje..Sat vremena setao sam ulicama,gradom i obisao sva poznata mjesta ali nigdje nije bilo povoljno za pociniti ubojstvo.Krvoprolice.Na samome kraju nasao sam trazeno mjesto,pusto,hladno..Nema zive duse.Ulicica je bila zbilja uska,i nekako prljava ali svugdje je vladala nepregledna tama..Samo mali truncak svjetlosti dolazio je iz nekakvog kafica ili okupljalista.Priblizio sam mu se...Upao sam unutra i ogledao se.Cjeli kafic se okrenuo prema meni.Ocito da nisam bio pozeljan tu.Usetao sam laganim korakom i promatrao ljude.Ne,to nisu bili obicni smrtnici..Nalikovali su mi..Ali nisu ni vampiri,razlikovao sam ljude i vampire...Svi od reda su bili u crnom,nijedan covjek iznutra se nije isticao po boji u drustvu...Mozda sam napokon nasao srodne duse,a mozda je sve varka u izgledu?Cjelim kaficem odjekivala je meni nepoznata muzika,ali vrlo mi se svidjela.Naravno,ja sam ostario,prespavao previse godina stoga sam propustio puno povjesnih zbivanja a tako i muzika.Dok sam ja bio budan,svirali smo na violinama,ali ova muzika mi se cinila snaznijom...Mocnijom..Podsjecala me na nas,vristanje,ubijanje,klanjanje sotoni i sl. se moglo zapaziti u takvim pjesmama.Toliko sam bio ocaran muzikom,dosao sam do praznog stola i sjeo za njega.Ostali cudni ljudi su i dalje gledali cudno mene i moju odjecu,zastarjelu.Pokusao sam se ne obazirati na njih i njihove poglede koji su me optuzivali..Naglo sam se digao jer nisam mogao podnjeti toliko buljenje u mene..Otisao sam do nekakve prostorije iako nisam znao smijem ili nesmijem uci,ali cuo sam prekrasan zvuk gitare...
Cim sam upao,ocito nepozvan,oni su stali sa svirkom primjetivsi mene.
''Sta os?!?'' upitala me drskim glasom mlada cura..
''Oprostite sto upadam nepozvan,ali svidjela mi se vasa glazba,ocaravajuc zvuk ovog instrumenta..'' rekao sam pokazivajuci na gitaru koja je cudno izgledala..Barem meni.
''Mislis na elektricnu gitaru??Covjece,od kuda si ti???'' dodao je jos jedan decko.
''Ja...Ja sam iz grobnice..'' samo sam izustio mrtav hladan.
Drustvo se pocelo smijati..Ali mene je to jos dodatno razljutilo....
Priblizio sam se curi i naglo ju gurznuo u zid te joj uhvatio njen krhki vrat i pribio ju uza zid.Ostali decki su se nasmrt prepali jer su primjetili da sam vampir a cura se doslovno tresla kao da je na elektro sokovima..
''Molim te,nemoj me!'' drhtajuci je ponavljala
Nisam nju mislio ubiti,samo mi je posluzila kao zrtva kojom sam natjerao ostale da me ne ismijavaju.
''Reci sta zelis,napraviti cemo bilo sta,samo nam pusti vokalisticu!!!!'' panicario je vec jedan od clanova benda..
Okrenuo sam samo glavu prema njemu i ostalima,pogledao ih i izustio:''Ocu sa vama u bend.''


Tko bi rekao da cu ja upasti u bend,pogotovo u ulozi vokalista...A najgora stvar je sto sam stekao nove prijatelje...Zakon vampira...Najstariji zakon ikada napisan,nezna se tocno tko ga je napisao ali svaki vampir je cuo,ne pridrzava li se samo jednog od navedenih pravila posljedice su kobne.Ne,vampiri opsjednuti andelom tame ne ubijaju vampira koj je prekrsio zakon,vec ga salju ravno-u pakao,proganjaju ga i tjeraju na lose stvari...Jos nijedan vampir nije prosao nekaznjeno koj je prekrsio pravilo..
Ja..Upravo sam prekrsio 3. pravilo koje bi tre balo glasiti:Ne petljaj se sa smrtnicima niti dolazi u nikakav kontakt sa njima!
Znao sam da se vec spremaju napasti me..Osjetio sam to..To je usto i dio mene..Samo sam cekao..
Najvise sam se bojao za moje frendove koje bih takoder mogao dovesti u opasnost...Nisam im htjeo napraviti nista nazao..
Obecan mi je od benda stan,nova roba posto izgledam neprimjereno za ovaj vijek,te novac,ali problem je to sta samo trebamo zaraditi..Do tada ce se o meni financijski brinuti Sarai.


By:*Metal Freakusha*



Post je objavljen 24.04.2007. u 21:31 sati.