Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slavni0news

Marketing

Madonna se baca u redateljske vode

POP KRALJICA Madonna, koja je nakon uspješne pjevačke karijere ostvarila i karijeru ne baš toliko uspješne glumice, ovih je dana odlučila stati iza kamere i režirati niskobudžetnu komediju.

Madonna će režirati film "Filth and Wisdom", čije bi snimanje za nekoliko dana trebalo početi u Londonu. Madonna u svom "izletu u redateljske vode" uživa punu podršku svog supruga, filmskog redatelja Guya Ritchiea, a navodno mu je samouvjerena pjevačica rekla: "Sve ono što ti možeš, ja mogu bolje!".

Iako su njenu filmsku ulogu u "Eviti" svi hvalili, više zbog pjevačkih nego zbog glumačkih sposobnosti, one ostale ili nisu ni zapažene ili su poput one u "The Next Best Thing" (dobila Zlatnu malinu za najgoru glumicu) proglašene katastrofalnima. S obzirom na takvo Madonnino iskustvo u svijetu filma, iako s režiranjem nije ni počela, predviđa joj se potpuni fijasko.

Još jedan dokaz kako je Madonni mjesto (samo) na glazbenoj sceni je taj da je za ovogodišnju prestižnu britansku glazbenu nagradu Ivor Novello nominirana u dvije kategorije - Madonnina pjesma "Sorry" sa albuma "Confession on a Dance Floor" nominirana je u kategorijama internacionalnog hita godine te najvećeg performansa.



Post je objavljen 24.04.2007. u 14:53 sati.