Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cryingplanet

Marketing

Chemtrails i paučine koje padaju s neba

MiTo je na svom blogu stavio citat jednog momka iz Rijeke koji prepričava svoj doživljaj s paučinom koja pada s neba za vrijeme zaprašivanja. Primjetila sam da su te paučine učestalije kod nas...a možda se samo više priča o njima zadnje vrijeme.
Kratki prilog iz Glasnika nam govori o opasnosti koju još ne poznajemo, a upravo je vezano za paučinu koja dolazi s neba.


RUDA- sve učestalije smo svjedoci da priroda čini čuda. Posljednji primjer koji smo vidjeli, se dogodio u potkamešničkom zaseoku Crljeni, koje pripada mjestu Rudi u općini Otok.
Dva stabla rašeljke potpuno su bila prekrivena čudnim slojem, koje je nalikovalo na kombinaciju sluzi i paučine. Stekli smo dojam da se stablo pretvorilo u kamen.
Ta neobična pojava je zahvatila i desetak metara kamene ograde, a lišće stradalih stabala je u potpunosti nestalo, jer su ga navodno pojele nepoznate životinjice.
Narodni guslar i duša od čovika, koji trenutno živi u Splitu Mirko Crljen, je prvi opazio ovu pojavu te nas upozorio da zbog osobne sigurnosti stablo ne diramo. Tako je i bilo, stablo smo slikali i napustili prekrasan krajolik koji se krije pod Kamešnicom.


Post je objavljen 24.04.2007. u 11:19 sati.