Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/divastars

Marketing

Škola

Škola još traje otprilike mjesec i pol, i gotovo! Još malo. Preživjet ću i to, nadam se, dao Bog :). Ocjene moram malo popraviti, i sve će biti ok. Neću toliko izlaziti, uhvatit ću se knjige. Jučer smo saznali da pišemo nacionalne, ipak, jer je bilo govora da će pisati samo strukovne škole. Jedino dobro je što nećemo pisati strani jezik, Bogu fala! Pisat ćemo samo matematiku i hrvatski.
Nakon toga dolazi najljepše doba u godini, ljeto!! Onda mozak na pašu, naći negdje poslić i zaraditi koju pinku. Nažalost sve što je lijepo kratko traje, ali opet ljeto se vraća, pa onda... nema problema.
U nedjelju je moto susret u Novom, jedva čekam, bit će ludnica. U subotu bi trebala ići van u Crikvenicu, moj Fran (naj fred) slavi rođendan, ali ne znam oće me stara pustiti, jer stalno govori kako sam vani stalno, da moram više učiti jer je sad kraj školske godine, ima pravo na neki način.
A u petak, kao i svaki, su karaoke na našoj 'Gljivi'. Nadam se da ću moć ić na svo troje, ako me stara pusti i ako budem mogla, to je malo previše, tri dana za redom, a treba se onda odlučit.
Sva sreća, što je sad, u utorak, Prvi maj, pa nemamo nastavu do srijede, stići ću i naučiti i ići van.
Idem sad, moram još napisai domaću zadaću i onda u školu. Bye-bye, pusa

Post je objavljen 24.04.2007. u 10:41 sati.