Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/reexamine

Marketing

Dan za danom...

Iznevjerena srećom. Život je definitivno kompliciran. Neću reći da sam se dvoumila oko toga nego sad definitivno to jako dobro znam. Kada misliš da se konačno sve sredilo da oko tebe. Kada misliš da nesreće se događaju negdje daleko. E tad te pogodi ono što si najmanje tad očekivao. Svijest da je moguće da jednu osobu više nikada nećeš vidjeti- baš kao prije sve dosadne face, a sada se raduješ tom jedinom jednom smiješku! Opaka sudbina, a?
Molim se za tebe.
Čudno je to da kad se najviše osjećam iznevjerena životom i svime obraćam Bogu. Čudno je to. Inače prezirem vjeronauk, a htjela bi na etiku. Ja to smatram dvoličnošću, baš kao i to što pred drugima se pretvaram da je sve u redu sa mnom. Više od svega mrzim dvoličnost. Gotovo pa najgora osobina na ovoj planeti.
Jedino što me spašava u ovakvim situacijama jest glazba. Tužna, sretna danas mi gotovo pa sve odgovara. Jebiga, uz sve što se dogodilo danas se osjećam sretno. Ne mogu prekriti taj vrckasti smiješak.
Potresena sudbinom jedne cure dajem vam na razmišljanje da vam srce može prestati kucati upravo sada. I ne zaboravite svaki dan ljudima reći koliko ih volite i koliko vam znače. Ja možda i više neću imati prilike za to…
Lijep pozdrav…


Post je objavljen 23.04.2007. u 21:01 sati.