Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Sport u Pitomači

RUKOMETs
Tijekom prošloga tjedna izvučeni su i parovi poluzavršnice kupa Virovitičko-podravske županije, te će od pitomačkih predstavnika u seniorskoj konkurenciji NK «Pitomača» ugostiti NK «Virovitica», u juniorskoj konkurenciji pobjednik susreta NK «Pitomača» - NK «Bratstvo» Gornje Bazje dočekuje HNK «Suhopolje», dok kadeti NK «Pitomača» gostuju u Slatini. Pioniri igraju treće kolo kupa u kome se sastaju općinski predstavnici NK «Croatia» - NK «Pitomača».
Pitomačke su rukometašice i ovoga vikenda odradile dvostruki program. Nakon prošlotjedne dvostruke domaćinske pobjede nad rukometašicama ŽRK «Daruvar» i ovaj gostujući vikend bio je jednako uspješan. Prva ekipa ŽRK «Pitomača» u petak je gostovala u Virovitici, gdje se u utakmici 13. kola III. HRL – sjever 1, susrela sa rukometašicama ŽRK «Tvin-Trgocentar 2». Pitomačanke su slavile sa visokih 43:27, a za pitomačanke su nastupile: Kovačić, Šimić (1), Habijanić (3), I.Kožarić (24), B.Lovrin, Begović (5), Kapitan (6), Petković, Rončević (2), Veličan, I.Lovrin (1), Paradinović, T.Kožarić i Siladić (1).

Druga ekipa ŽRK «Pitomača» jučer je odigrala svoju utakmicu 13. kola Međužupanijske rukometne lige Bjelovar i na gostovanju u Ivanjskoj pobijedila domaće rukometašice ŽRK «Ivančice» sa 30:23, zadržavši tako seriju nepobjedivosti u ovogodišnjem prvenstvu. Nastupile su: Kovačić, Habijanić (5), I.Kožarić (13), B.Lovrin, Filipović, Begović (2), Kapitan (6), Petković (1), Janeš (1), I.Lovrin (1), Paradinović, T.Kožarić, Siladić (1) i Sabolić.

I narednog vikenda pitomačke rukometašice imaju dva nova nastupa, prva ekipa dočekuje rukometašice ŽRK «Podravka 3» iz Koprivnice, a druga gostuje u Velikom Trojstvu kod istoimenog domaćina.

NOGOMETs
Nogometaši NK «Pitomača» u subotu su u utakmici 26. prvenstvenog kola III. HNL – istok, u Pitomači ugostili nogometaše NK «Slavonija» iz Požege. Gosti su bili bolji i pobijedili sa 2:4, zadržavši pitomačane na posljednjem mjestu prvenstvene tablice i bez osvojenog prvog proljetnog boda.

Kadeti i juniori NK «Pitomača» jučer su ponovno na gostovali i to u Varaždinu kod ekipe NK «Varteks II», gdje su odigrali svoje susrete 19. kola IV. HNL – sjever za kadete i juniore, skupina A. Domaćini su bili uspješniji i pobijedili kod kadeta sa 5:0, a kod juniora sa 2:1.

Pioniri NK «Pitomača» svoje su prvenstvene susrete 26. kola IV. HNL – sjever za pionire, kvalitetna A liga, odigrali jučer kao domaćini protiv ekipe HNK «Suhopolje». Domaćini su bili uspješniji i pobijedili u kategorijama pionira U-10 sa 3:1 i U-14 sa 4:0, dok su jedini bod gostima iz Suhopolja prepustili pioniri U-12 odigravši neodlučeno 1:1. Nogometaši NK «Croatia» iz Grabrovnice u utakmici 16. kola IV. HNL – sjever, podskupina B, jučer su gostovali u Virovitici kod istoimenog domaćina gdje su poraženi sa 2:1, čime su i nadalje bez osvojenih bodova ovoga proljeća, što je znatno pokvarilo njihov plasman na prvenstvenoj ljestvici.

Od županijskih drugoligaša u utakmicama 16. kola II. ŽNL Virovitičko-podravske županije, NK «Sloga» iz Kladara poražena je kao domaćin od nogometaša NK «Graničar» iz Okrugljače sa 1:4, dok je NK «Mladost» Stari Gradac gostovala kod imenjaka u Vukosavljevici i odigrala neodlučeno 1:1.
Pitomača.hr

Post je objavljen 23.04.2007. u 18:41 sati.