Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoranostric

Marketing

Prvi put, zbog Dana Zemlje, u Hrvatkoj netko u pritvoru!

Rijetko se javljam, jer ima problema sa telefonskom linijom odnosno pristupom internetu od kuće, pa to radim samo iz ureda stranke, a često sam preokupiran i na kraju dana umoran. Evo samo par napomena sada, a sutra ću valjda naći više vremena da stavim i nešto slika!

U subotu smo imali akciju dijeljenja sadnica povodom Dana planeta Zemlja, o čemu možete vidjeti izvještaj na mrežnom sjedištu Zelene liste. Danas smo dobili obavijest da nam je odobreno pravo na domenu www.zelena-lista.hr, prema našem novom imenu. Napisat ću još nešto, i staviti fotografije, nadam se sutra.

Bilo je raznih akcija koje su drugi (od Durštva gorana do predsjednika Republike) organizirali ovog vikenda. Tek danas čuli smo da je predsjednica Zelene akcije provela noć u pritvoru . Riječ je o Jagodi Munić - nije doduše više predsjednica, nedavno joj je istekao drugi mandat, ali je očito ona preuzela odgovornost (ili ju je policija smatrala odgovornom iz nekog razloga?) za neprijavljenu akciju.

Sve nekako osjećam ljubomoru: ja se trudim 20 godina, puno puta me privodilo, ali nikad, eto, da u pritvoru prenoćim. rolleyes Dobro, to je šala. Ali zanimljivo je objašnjenje zašto su je držali: jer je postojala mogućnsot da ponovi djelo (tj. zaustavljanje prometa) . Ma nemoj! Pa čuj, možda ga i ponovi (a ja se rado pridružim! sa mojih sto kila i kusur, kad se legnem na tlo, teško me maknut'… smijeh), recimo, iduće godine; kakav je to razlog da se nekog preventivno pritvori!? nono

A mi u srijedu idemo u Karlovac, gdje osnivamo podružnicu!



Post je objavljen 23.04.2007. u 17:44 sati.