Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/deprimiran

Marketing

Zakaj ja ne volim ponedelek

Danas je tocno 6 tjedana od kada uzimam lijekove. Buduci da je to minimalno razdoblje za evaluaciju farmakoterapije, vrijeme je da odem lijecniku i to ucinim, odnosno napravim mali rezime svojeg stanja odnosno depresije
Danas se dobro osjecam iako je radni elan nisko, valjda zbog ponedjeljka. Tjeskobe nema, pospanost malo ali to pripisujem proteklom vikendu odnosno pocetku tjedna. Istina je da se cijelo prijepodne bavim uredjivanjem bloga, i to mi malo generira osjecaj krivnje jer ipak sam na poslu. Ali proteklih tjedana sam naporno i dugo radio pa mi onda ipak to izgleda OK.
Zapravo je jedan vrlo los dan. Nis mi se ne da, imam posla kojeg zapocnem i onda pocnem zijevati. Bas kao i prije nego sam poceo sa lijecenjem. Kao da nema pomaka ni milimetra. Jedino me tjesi sto statistika radi u moju korist, pa su ovakvi dani iznimka. Bezvoljan sam, u drustvu tjeskoban, i tak uglavnom ocajan. Zagledan u sebe i po navici placem nad samim sobom. Ali idem sada raditi nesto pametno pa me mozda prodju crne misli.
Kad smo moja draga i ja komplementarnog raspolozenja kao danas puno je lakse to izdrzati.

Post je objavljen 23.04.2007. u 12:11 sati.