Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/7b0legends

Marketing

Mali ispravak

Pozdrav!

Kao što vidite po naslovu u ovom postu ću samo napraviti mali ispravak, ali vam i ispričati karatku ali groznu priču o novoj učenici iz našega razreda- Matea

Matea je došla u našu školu nakon uskrsnih praznika (trebala je doći na početku 7 razreda kao i Vanessa, ali ju je nešto spriječilo) pa svatko ima probleme. Nismo je baš dobro niti upoznali jer je poznajemo samo 5 dana, a već smo čili zastrašujuću priču o njoj.
Kao što nam je Vanessa rekla Matea je zavrila u bolnici zbog anoreksije. Rekla je da nije ništa jela nego je samo pila i pušila ( a di je to može odvesti nego u bolnici) pa se onesvjestila i završila u bolnici. Izgleda da više neće ići s nama u školu nego da će školu završiti u nekoj bolnici ( valjda u bolnici ili kako to još neki nazivaju u komuni odvikavanje ili u ovom slučaju lječenje). Nadamo se da će brzo ozdraviti i da će više jesti a manje piti i pušiti (bilo bi najbolje da prestane uoće piti i pušiti, ali ladano je to reći a teško učiniti).

Pa zato bi ispravak bio da nas je sada u razredu 19( nažalost).

Htjela bi da iz ovoga posta nešto i naučite i da ne napravite istu pogrešku kao i Matea jer s time samo sebi štetite a roditeljima zadajete brigu i bol.

Bok!

I hvala svima na komentarima.

Post je objavljen 23.04.2007. u 10:04 sati.