Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suncokretic1

Marketing

Malo o laži malo o "ravnopravnosti"

Ne volim nedjelju večer. Cijelo popodne i večer rintam po kući i čini mi se da se ništa ne vidi. Toliko mi toga zaostane preko tjedna. Nema veze, još malo pa je sezona gotovawave.

Nisam htjela pisati o tome. Nego o nečem drugom.

Mrzim kad netko pravi budalu od meneburninmad. Kad me laže, zna da znam da laže, ali svejedno....opet laže. Imam nekoliko takvih primjera u svakodnevnom životu i dok slušam te ljude, pitam se tko je tu lud....

No, nisam htjela ni o mojim "prijateljima".
Još neki dan sam pročitala ono da će žene morati raditi do 65. god.
Zbog ravnopravnosti!
Ne znam na šta sam više pukla! Da li na to što me (sve nas) očigledno lažu glede razloga ili na to da ću još nešto više od 27 godina morati uplaćivati u mirovinski fond da bi na kraju dobila minimalnu mirovinu! Jer sam obrtnik pa moram sama plaćati.
A ova priča o ravnopravnostiroflroflroflbangheadbangburninmadpuknucu?
Ma, molim vas lijepo! Koje su to žene tražile po tom pitanju ravnopravnost? Kad muškarce budu iscrpljivale trudnoće i porođaji bit ćemo po tom pitanju ravnopravni! Muškarci idu u vojsku, uvijek su govorili kad se spomene trudnoća. Točno. Nažalost, bili su i u ratu. I za to dobili benificirani radni staž. Pošteno i u redu. Bar to. Ali......žene ne dobivaju benificirani radni staž za vrijeme trudnoće i dojenja koje isto iscrpljuje ženu. A trebale bi dobiti.
A sve je to zbog ravnopravnost. Nikako zbog ušteda na mirovinama. Ne.
Jer mladi koji su nezaposleni državu ne koštaju ništa.
Neću ništa više pisati, zaglibila sam u politiku, a rekla sam i ja "da neću politiku u svoju butigu".Došli Mujo i Fata u butik i obuće Fata minicu. -Pa Mujo, kako mi stoji? -Ajde, vidi ti se guzica kao kombajn. Skine Fata minicu i odoše oni kući. Kad su došli kući pita Mujo Fatu za sex, a ona kaže: -Ajde bolan, neću palit kombajn radi jednog klipa kukuruza.

Post je objavljen 23.04.2007. u 00:21 sati.