Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mp91

Marketing

Šta ću vam ja

Joj sere mi se više od ove mutave škole,jedva čekam da završi, da zaboravim sva ova sranja, da se riješim svih briga, da se nemoram svaki jebeni dan brinuti o tome šta ču raditi, a onda kad opet počne ponovo sve iz početka kao da mi nije bilo dosta godinu prije trpit te sve osobe koje stalno nešto seru a neznaju ni sami šta hoće ili šta neće ali glavno da oni ništa ne rade nego samo seru i seru.
Ali šta ću im ja i to je dio života kao i to sve če proći, za 10 godina ću se smijati svim glupostima šta sam radio ili htio napraviti, već sad se sam sebi smijem. Neki ljudi stvarno nemaju sreče, cijelo vrijeme traže nešto od nekoga, ta osoba ga ne jebe 5-9 (?!), i onda se još ljute, a šta bi drugo mogli napraviti? plakati nad svojim životom cijeli dan? do kraja života? NE- nekima treba više vremena da to shvate, nekima manje.
kad to shvatiš sve ti je ravno i živiš svoj život onako kako ti želiš a ne kao drugi hoće.

U ovom postu ne mislim samo na profesore, nego na sve one budale kao i ja koj stalno gledaju u njih i misle kako će se kupati ovo ljeto daleko od svih oko njih u tom trenutku.

Za sve ljude koje volim ili sam volio dole vam je zakon mladih pa si ga pročitajte i uzmite, vas ostale prijavljujem!

Post je objavljen 22.04.2007. u 21:54 sati.