Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/pripadantebi

Marketing

DA TE LJUBIN MAKAR KROZ BESIDE.......

Svaki dan kraj katedrale prođem najmanje dva puta. i svaki put kad prođem promislim, od kad nisam bila gore. I evo konačno mene gore nakon popriličano godina. Da biste došli do gore morate se popet uskim, spiralnim skalama.






Mislim da se klaustofobičarima ne bi svidilo. I jako je nezgodno kad se susretnu dvi osobe u suprotnom smjeru. Ustvari, zavisi tko je druga osoba. A onda pomalo kroz kampanel. Na sve strane predivan pogled. Dobro je dok se penjete kamenim skalama ali kad pređete na one metalne......uh....Priznajen, počela su mi klecat kolina, priznojila san se i odustala, nisan došla do zvona. Falija mi je samo koračić, jedan niz skala. Ljuta san na sebe, drugi put iden do zvona, samo moran nać društvo do gori. Spustila san se i guštala na terasi. Tako je.....mirno.... Pijaca je puna, čuje se žamor, šušur ali ovde je mirno.
A sad slike. Neću počet sa onim klasičnima: trg, pijaca...Često se čuje usporedba Trogira sa kamenom ćipkom. Za prvu seriju slika neka bude - KAMENA ĆIPKA - Znam da su i ove već viđene,ali ove su moje.



























Post je objavljen 22.04.2007. u 23:00 sati.