Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakao91

Marketing

22.4. 2007.

danas me anita probudlia.. zvala me je na mob jer smo isle na bunek.. a ja sam zaspala.zijevlud. u 10 min sam se sredila..
DAN PLANETA ZEMLJE JE!!!!!!smijehthumbupnut
zato smo i isle na bundek.. neko trcanje je bilo... al mi nismo trcale.. mi trcimo svaki dan na bus pa smo se danas odmarale..jep.. jep.. bilo je puno ljudova.. evo nesto sto sam trebala rec na prezentaciji onog referata.. "prije 37 god. 1970. guvener gaylord nelson i student denis hayes pokrenli su u sad-u akciju dana zemlje. ubrzo su inicijativu prihvatile organizacije u drugim zemljama, te je 1990. god dan zemlje sluzbeno postao medunarodnim. dan planeta zemlje je godisnja manifestacija kojom se zeli skrenuti pozornost citavoj svjetskoj javnosti na opasnost koja prijeti zivotu na zemlji." jos uvijek znam to napamet!!!smijeh jeee ljudi moji moramo paziti na nas dom..

Image Hosted by ImageShack.us

ALI!!!! danas nije samo dan planeta zemlje!!!! danas je i mojoj best frendici rodendan!!!!!! nazalost nebu bilo slavlja.. tek za 2 tjedna..
buhtlice moja zelim ti sretan rodendan!!!!!!!!kiss
Image Hosted by ImageShack.us

buhtla je najstarije bice u nasem drustvu.. a izgleda najmlade.. zato i je buhtlica.. hahaha!!

Image Hosted by ImageShack.us

jucer nista posebno... ja i anita smo lunjale po gradu i kvartu.. anita bila zbedirana jer joj je bio zadnji dan s 15. god.. sto je narusavalo i moje raspolozeljebang tak da.. hmm.. bilo jadno.. osim pod vrbom.. tamo uvijek dobro.. savrseno mjesto za prisjecanje uspomena, slusanje muzike.. zajebancija.. gledamo prolaznike.. heh.. neki klinci su postali cudom nekim malo odrasliji.. ko zna kaj su sve trpali u sebe da su tako mutirali.. hmm.. vec ni ne prepoznajem neke.. ugl. anitu je udarilo nesto nevidljivo.. ja se smijala ko budala.. al eto.. obozavam trenutke kad se smijem i kad me zaboli trbuh od smijanja.. tog je cesto bilo u oš.. sad nam nedostaje faki.. pa ja i anita zajebavamo sad shelly.. gadamo ga gumicama i on pizdi.. a mi u lom.. hehe!!! izludimo ga-pogotovo anita.. grozna je prema njemu.. haha..
naravno mi cekamo samo jedno.. moreeee..!!!!!!!!!!! svaki dan po 100x moramo spomenuti kako jedvah cekamo more.. sad slusam time of my life.. daaa.. moglo bi se rec da mije tako bilo prosle godine na moru.. bile su ana i anita samnom.. kako je doobro bilo!!!!smijehsmokinpartythumbup

ajd moram ici papati!!!!!!
pozdrav svima!!!!!!!!!
mahnjamismijeh


Post je objavljen 22.04.2007. u 15:23 sati.