Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/komahehe

Marketing

Your cruel device, your blood like ice, one look could kill, my pain, your thrill, I want to love you, but better not; touch (don't touch) I want to hold you but my senses Tell me to stop I want to kiss you but I want it too Much (too much)


i tako... eto, ja pisern novi post...
jucer smo bili hediju na rodendanu (necu mu cestitati priko bloga jer san mu cestitala vec dva puta, i to mu je dovoljno kiss)
bili smo na kolovarima, i bilo je super!!thumbup kako ja sama sebe znan najbolje, znala san da cu upast u more, no mislila san da cu kasnije upasti, no...to nebi bila ja...ja san odma, kad san dosla, upala lipo do kolina u more... je, malo mi je bilo ledeno, al ugrijala san se ja... uz naseg najboljeg prijatelja... hahaha wink rofl
nakon toga, isla san se isprazniti, i zavrsila u travi do glave (doslovno) i zapela za jedan jedini kamen i pala u tu travu, nakon toga san zapela za grancicu (ja i grancica !!!) ne shvacan... uopce nije moj tjedan vidin ja!!!
a so cu... ovo je zadnji dan...

sljedeci tjedan idemo ponovo voziti sk8...yeah... jos se nisan dogovorila sa svima, ubiti nisan se dogovorila s nikin...al sad in javljan... u subotu na 5 bunara...klasicno...
kako mi mirise ovo meso.. mama mi radi rucak, a ja san ostavila vrata otvorena, i sad mi sve mirise,njami
1. put u ovom tjednu cu poist nesto konkretno... aaa... jedva cekan
stari, skoro mi je slina sad iszurila iz usta po tipkovnici.. nesmin o tome sada zasliniti cu svejos...

uzivila san se u par pisama..u poison od alice cooper, i don't you cry od kamelota..bas su kul!!! stari...

jos malo lito, jedva cekan... iman jos par dana da sve ispravin (da naucin i ispravin) i onmda neko vrime mirna-praksa, i nakon toga lito!!!
tada litnja praksa, posao, i misec dana slobodno... i onda moj 17 rodendan, i skola... nonono
ubiti ljudi... jaaaakoooo san gladna.. oni je vlajda gotovo.. nemogu vise... iden isti... jbg!!!

pozzdrav svimakojima nisan ostavila komentar! nemojte se osjecati napusteno i zakinuto jer je velika laura uvik sa vama... samo mi priserite na blogu... i ja cu van ostaviti komentar...
hahahaha (vidite so glad cini od ljudi)...
danas van necu stavljat slike... sljedeci put cu...kad se budemo slikali na sk8... hahaha bit ce ludo... ja van kazenn... ako ne slomin nista savrseno!
sutra ionako iden na kirurgiju... pa da me ne mora gledati 2 puta u tjednu (makar mi se i to znalo dogoditi)...
aj..ljudi, pozz!!!
cujemo se!! mah party mah

Post je objavljen 22.04.2007. u 13:44 sati.