Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/torcida1950murter

Marketing

Uspjeh Hajduka:
Nakon što su već u 16' minuti naši igrači gubili od domaćeg Međimurja s 2:0 (Peajica i Piškor), rijetki su mogli vjerovati da će na ovoj utakmici gledati rezultatski preokret. U 45' Nikica Jelavić je nakon proigravanja Igora Gala uspio smanjiti na 2:1. U drugom dijelu uz Munhoza i drugačiji Hajduk. Prvo je Jelavić, asistirao Gabriću za 2:2 u 57', da bi Jelavić nakon asistencije Munhoza pogodio za vodstvo u 71', a na kraju i sam Munhoz potvrdio pobjedu u 85', za konačnih 2:4.

Neuspjeh Mirka Filipovića:
Gonzagina noga pogodila je Mirkovu glavu, high-kick ga je srušio na pod. Pao je u nesvijest, u dvorani je na nekoliko sekundi zavladao muk. Cro Cop je izgubio svojim oružjem - high-kickom. Oko njega su se sjatili svi iz njegove ekipe, nije se micao. Nekoliko minuta su ga osvještavali, uspio je stati na noge, sav krvav. Devet sekundi prije isteka prve runde Cro Cop je kapitulirao, neće napasti šampionski pojas UFC-a, doživio je peti poraz u karijeri.
- Razočaran sam, ne znam gdje sam pogriješio - rekao je Mirko Filipović i “razbijenog” pogleda oteturao u svlačionicu.
Velika većina od 20.000 gledatelja u MEN Areni navijala je za njega, no sinoć su zapljeskali Brazilcu Gabrielu Gonzagi, koji je Cro Copa tukao i na parteru nekoliko minuta ranije.





Jucer sam dosao doma oko ponoci i htio sam napisati PONOCNI POST ali mi se nije dalo paliti kompjuter a uz to bio sam razocaran porazom Mirka Filipovica tako da mi se nije dalo. danas moran uciti kemiju zato jer ce nas glupa pandža pitati (odnosno ponavljati ćemo za ispit). Bas je mrzin, upropastila mi je cili vikend (vrag joj sricu odnija). Bas mi se i ne da uciti pa neznan sta cu raditi. Samo se moran moliti i imati veeeeelike srice da me ne pitia, ali kakve san ja srice pitatice me. Sad iden "uciti"......



Post je objavljen 22.04.2007. u 13:01 sati.