Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/us5pederkosi

Marketing

PUKLA ME iNSPiRACijA...HAHA

Evo nas...hehe...tj. mene ex-johnsonice...nedavno sam napravila interviju s našim pederkosima iz popularnog gay boybanda US5...evo sto oni kažu...

Ex-johnsonica:Nedavno smo čuli informaciju da je Gay nedavno pojebao Frischiea u WC jednog exskluzivnog hotela u Berlinu,jel to istina?

Gay:Aha!I ne samo tamo,ja Frischiea karam svaki dan po 3 puta obavezno!Znate moj se mali,mlohavi kurac digne kada vidim njegovo sexy dupe,odmah poželim napraviti šniclu od njegovog šupka!Ja vam inace volim jebat Frischiea iz dana u dan,pa ga boli guza!

Frischie:Koliko se ja sjećam,ja sam tebi popušio tvog malog Gay-ja i miriso smrdljive noge!Znam da to jako voliš!Hehe,a baš smo se zabavili u tom WC-u,samo da nije bilo onog jebenog paparazza,koji nas je prekinuo!Mislim ono ljudi HELLO!Pa mi to radimo svaki dan ,neznam što je tu tako zanimljivo!

Gay:Ma zaboli mene kura za paparazze,samo da mi uživamo u miru!

Ex-johnsonica:Ok nećemo sada ići u detalje!Nego ja imam informacije da ste svi vi u seksualnim odnosima!Jel to istina?

Jackson:Jel ti to mene zajebavaš?Pa normalno da smo svi u seksualnom odnosima!Kada se Gay i Frischie guze,volimo se priključiti i Schizy i ja,a i Schiss…baš se znamo super zabaviti!Jel tako dečki???

Cijeli ASFajf:Tako je!!!

Image Hosted by ImageShack.us


Eto naši pederkosi su nam i osobno potvrdili naše sumnje...haha...uskoro stiže puno originalniji post...a do tada stay cool...

I vidim vidim da naš blog ima ućinka...i Jayanna će nam se uskoro priključiti...hehe


I da big kiss našim dragim frendicama anti asfajv kujama cure stvarno ste legendarne!




Post je objavljen 22.04.2007. u 11:30 sati.