Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ivaesent

Marketing

neam pojma kak bi nazvala ovaj post..?!?

ljudi moji.....piplici...
moja wex vam je napravila sranja pa se oporavlja...nafixala se...ko bi to ocekivo od nje?!!!partypartypartyheheh...svi!!!
i tak...ja dana sbila u centru a sta sam prije tog radila,neam pojma...nono..zijev.....danas mi je jedan decko s kojim sam posvađana vec dugo rekao:vodit cemo mi ljubav bolje nego svađu...i ja onak glupava kazem:ma odmah...!!!blabla.....sad sam stvarno ispala glupa!!bang....a on ....kiss...
i imam jedno sranje....blago receno.......
al necu otom prek ovog internetskog sranja...nono.....ne,ne!
a ja neam pojma o cem bi pisala..osim da iam hrpu tog strebati...al u redu je...sve cu to0 sutraaaa....pogotovo onu odvratnu KEMIJU!headbangheadbangmadburninmadpuknucublablanono......mrzim ju!mozda i ne bi da ima neko bolji,al opet...nista necu pricat!
eto,sta cu sutra?uciti,spremat sobu,spavati....rofl...thumbup...aj,sigurno!
i da ne zaboravim...danas sam se onak blago iznenadila kakva se CUDA dogadaju...mislim oko parova...sve luđi i luđi...rolleyes...i da ne zaboravim,onaj lazljivi peder me dana s izivciro..nije on mene izivciro,al sta ga mulja,jebem mu sve po redu,onakvog debeloG!
eto,kako ti samo jedan covijek moze spustit raspolozenje,to je nevjeroJatnO!!jedva cekam da zavrsi onovna,pa da krenem u gimbulju u vk..a onda cu pocet drukcije zivit..sto naravno ukljucuje i da cu se definitivno prebaciti na šalatu,i da cu uciti,ucit...ma je...ozbiljna sam...i trenirat rukomet tam..ne ovdje..ne daj boze!blablaeek..
a sad jedan vejiki pozzz mojim curama:wex,mariji,kety,kaji,ticiji...;)...za sad to bi bilo to.:!!!
i javno kazem da nikom ne vjerujem ko m0ojoj WEX!!!!volim ju...;)...pusa

Post je objavljen 21.04.2007. u 23:47 sati.