Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/steky3

Marketing

Sjebano popodnevno jutro....

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Evo neznam sta bi pisala, odlucila sam se donekle normalan post napisat... Evo ovog jutra nisam od volje, samo kad se sjetim sto sve imam ucit, padne mi mrak na oci.... a jos uz to nikako se skinut s kompjutera.... Nikako se natjerat da ga izgasim.
Dani prolaze lijepo i polako, kad kad i jako brzo i nezamjeceno. Ovaj dan mi ne prolazi nikako, jedva cekam vecer. Idemo Andreju na rodendan... Valjda ce bit dobro, ali necu nista ocekivat. Sve mi je postalo dosadno, cijeli moj zivot... Nema mi doma slatkog za jesto, popizdit cu...
evo nesto malo sto sam pisala na povijesti!!! jucer... iz ciste dosade dok smo ucili neku novu lekciju.

"Sada sam ovdje na drugom katu školske zgrade u učionici broj 32 (ja msilim bubam). Sat povijesti je i nije mi zanimljivo. Nimalo. Sedam manje deset je, znači još 20 min do zvona. I proći će i ovaj tjedan, sljedi vikend, a prije toga večernji izlazak.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Jedva čekam otić doma, a zatim još bolje prijateljice...
Sjedim ovdje i promatram svoje vršnjake koji se ponašaju koda imaju 9 godina, ak' ne i manje. Postalo mi je dosadno, jer smiju se tako glupim stvarima.
Neznam ne kazem da ja nisam dijete. Naprotiv, ja sam povuceno malo dijete u svojim mislima... Pogotovo kada sam doma. Tada moji osjecali i moje ponasanje izlaze na vidjelo. No tada nema nikoga da vidi, dobro i bolje! Jednostavno nevolim kada netko vidi odma sve o meni cim me upozna. Volim tajanstvene ljude i tko se i ponasam, ali svejedno kada kad nisam takva. Opet zavisi s kim sam, kad kad moze netko odma vidjet kakva sam. Ja sam dijete sa idejama i mnogim ponekad crnim mislima, koje cesto zapisujem da nebi zaboravila.
Nisam od volje, sat traje jos pet min. Samo razmisljam kako cu kupit bon, jer vec dva dana nemam para na mobu. Crknut cu!!! Nisam se posteno cula s njime.... heheheh nije bitno s kim!!!!"

Image Hosted by ImageShack.us

A eto vas ljudi.... ja bi mogla sada malo ucit!!! imam testova za popizdit, doro dosta o skoli.
POzdravljam: Bigy, Karlu, Mimy, Denu, Anu, Jeju, Mis, sve zenske iz mog razreda, Haklu, Romanu B, Veru, Zrinku, Karon, Iva, Brigitu, Karmen, Anu, Prena, sestru Ivanu :)... Ja mislim da je to to!!! wavekiss

Post je objavljen 21.04.2007. u 14:16 sati.