Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobinsin

Marketing

Drkica


Da se razumijemo svi dečki drkaju. Cure nemojte se zavaravat sa iluzijama tipa: „On ne drka, on samo mene voli!“, a pogotovo nemojte vjerovat njihovim izjavama poput: „Drkanje draga, što li je to?“ Jebali/nejebali mi opet drkamo. U početku to radimo iz gušta, a kasnije iz gušta i iz navike, a možemo reći i malo uljepšano: drkamo kako bi se oslobodili stresa!

A sad onako kroz maglu i inje vraćamo se svjetlosnom brzinom u povijest. Ja dječak od 9-10 godina. Sam kod kuće. Nikog nema. Seka u školi, starci na poslu....

Uzimam kazetu od Borčeta, njemačka pornjava ejtiz, sinhronizirana (loše). I gledam. Ništa ne radim. A moj mali John se zbudio. I počnem ga ja dirat, onako prirodno. Nije mi bila namjera drkat. Došlo je samo po sebi. I laganini šlajfam. I počne me nešto užasno svrbit u kurcu. I pljus. Evo ga. Bila je to prva drkica i prva sperma prozirna poput vodice. Danas se već kreč izbacuje.

Od toga dana više ništa nije bilo isto. Moj život predvorio se u drkanje. Svakodnevni multi maratoni. Pretjerivanje. Zaključavanje u WC pod isprikom da idem kakat. Čudno je to bilo. Kakaš a ne smrdi, he he he. To je trajalo nekoliko godina.

Dan danas situirani sam predstavnik muškog roda. Ali drkica je uvijek tu negdje. Moja velika ljubav. Velika ljubav svakog mužjaka.
Recept za sreću: Jednom dnevno odradi građansku dužnost.
Moto: Drkanjem protiv rata i droge.

A sad ste vi na redu. Oću komentare veličine jumbo (ne mislim na Stipu Gabrića) plakata!
Kad ste vi prvi put? Kako se to dogodilo? Sve sve sve!
Naravno i cure mogu sudjelovati!

Post je objavljen 21.04.2007. u 14:18 sati.