Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/littlevermeer

Marketing

It's been a while...

Hello, people! Kaj ima kod vas? Moram priznati da je ovaj tjedan u školi bio U-BI-TA-ČAN! Najavili su mi tehnički, kemiju, biologiju, geografiju, engleski, njemački... to je to. 6! Nekokme sam rekla oko 7, ali nije daleko... strašno!
Uglavnom, pitala me fiziku u četvrtak i dobila sam 5, a bilježnicu i knjigu otvorila nisam. Fizika mi malo pada, zadni put kad sam odgovarala sam dobila 3, a iz zadnjeg testa 4. Čeka me još jedan test iz fizike i još jedno ispitivanje, pa se moram potrudit da dobim iz oboje 5, jer ako ne budem imala 5.0 na kraju, mama će me masakrirati. Bez pritiska, dijete drago!
Šta da vam pričam...
Aha, da. Roditelji ipak nisu prekinuli tradiciju i ipak smo dobile Disney crtić - Dumba smijeh. I svaka je dobila malu drvenu ovčicu na kotače rofl. Ja sam još dobila i malu, bijelu, plišanu NICI ovčicu u smeđem kaputiću s kapuljačom, koja je užasno slatka. Još mi je tata na Uskrs reko da dolazi kao neko iznenađenje i došlo je prekjučer. Ipak, nije mi jasno odakle mu takva ideja. Hana je ziher u tome imala svoje prste. Ja sam dobila 13 dijelova Niza nesretnih događaja na engleskom! I ja sam normalno iznimno happy zbog toga, iako ja zapravo to nikad nisam tražila. Ali mislim da je to posljedica razgovora koji se vodio između mene, tate i Hane:

Ja sam sjedila na kauču i čitala Niz nesretnih događaja: Ubitačno učilište. I onda je došao moj otac s posla, i razgovor je tekao ovako:

On: Šta to čitaš?
Ja: Peti dio niza nesretnih događaja ( u tom trenu upadne Hana u sobu ). Ima ih 13, al mi nismo dalje prevodili.
Hana: Istina, al bi se sigurno moglo naručiti na engleskom.

Ja sam kimnula i razgovor je tu stao.


Iz svega proizlazi da to uopće nije bila moja ideja. Ja sam naravno sretna zbog knjigica jer bih htijela pročitat sve jer mi se jako sviđaju.

Još sam nešto htijela reći... Ah, da.


U nedjelju sam bila s Mijom u kinu. Gledale smo Norbita. Netko mi je najavio nešto urnebesno, ali nije bilo baš za popadati sa stolice od smijeha. Bilo je smiješno, istina, ali ne tolko smiješno. Uglavnom, drago mi je što sam išla s Mijom jer smo se nas dvije zapravo puno zbližile preko MSN-a i tak... Mija je zakon!

To vam je to, čitaoci dragi. Što bih vam još rekla. Nemam više ništa za reći, pa šutim zaliven.

wave i kiss šalje vam

Mala Vermeerka.

P.S. Ovo je adresa Mijinog bloga --->http://fairytale6.blog.hr


P.P.S. Hilde hoćeš mi please napravit banner?


Post je objavljen 21.04.2007. u 10:20 sati.