Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/weg

Marketing

Jebeni PRATITELJI

19.04. u 13.ooh bio nam je dakle sastanak! nasla sam se a markom i klarom na okretistu 6-ice u sopotu i otišli u relax na jednu kavicu! tj. cola-colu!
sastanak: organizacija-bajna!
kazu nam: veceras u 5 ide bus iz tekstilne,krojacke il koje vec sk i pratite autobus br. 16!
reko odlično! trči mado, spremaj se ( bilo je vec 14:12h) da bi se u 4 nasli kos cibone! ( gajski, bernarda tara i ja) !
dosli tam u busu rusvaj! heh!
svak na svoju stranu, trzi ljude, trszo put, oko 6 i nes smo se uputili prema tomislavovom domu na sljemenu! dosli u hotel smjestili ekipu, otisli na veceru!
tara i ja kupile vinčeko vrlo "povoljno! heh hmm..DA! i tak zapratijali u sobi nasoj maloj ili velikoj, kak se uzme! dosle su nam c-kačice iz susjednog hotela udaljenog pun krc daleko, a opet blizu! doveo ih je od gajskog frend hre ( hrvoje) i vratio ih ! he!
ujutro se idigli u 6h doručak i put za civilizaciju i urbanu sredinu! oko 8 na velesajmu ! ja zaboravila kartu, pa mi je tu malo alek pomogo sarmirajuci lika koji je bio na ulazu! hehe
i otisla ja mado, baki rekla da cu doc na rucak, pa zaspoala! uups :( baka je bila ljuta!
i navecer otisla van s orenllom, tiborom i njegovima! dosli su kasnije udav fifi lukaj i vanja! pa su otisli u osto udav s nama! i eto sad sam polupoijana dosla mado, dario me vozio i eto me na kompu zujim malo i dospisujem se na ludom MSN_u ! hehe
uzivajte mi ekipa mojih mnogobrojnih citatelja hehe :)
pozdraf
REA

Post je objavljen 21.04.2007. u 02:58 sati.