Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/babett

Marketing

...obaveze, obaveze...

... jaj... stafetu dobih.. t0nka, batina ces dobit..

hmm.. uglavnom, fora je da napises nesto o ljubavi, prijateljstvu, suncu, roditeljima i cvijecu..
pa ajde.. da odradim svoju građansku dužnost...

i necu nikom to nametat pa ako itko ima volju neka se posluzi..


ljubav

...u svakom slucaju najbolji osjecaj na svijetu... bilo da se radi o sexualnoj ljubavi, prijateljskoj, roditeljskoj.. ma bilo kakvoj... u trenu kad shvatis da te neko voli, da se nekom mozes oslonit na rame i satima tak bit.. znat da imas taj neki svijet u kojem je sve lijepo.. i bas onako kako zelis.. jos bolji osjecaj od toga je kad shvatis da nekog volis svim svojim bićem.. i ta ljubav te grije i daje ti snage za naprijed.. i kad ti padne na pamet da spremis metak u čelo.. sjetiš se da postoji neko koga voliš, i za koga vrijedi živjet.. e da.. ljubav je zaista za sva vremena.. vječna i neprolazna.. samo su ljudi kratka vijeka..
Image Hosted by ImageShack.us

prijateljstvo

prijateljstvo nema boju... a opet ima ih sve.. u svakom trenu znas da je tu.. i u onom trenu kad ludis, kad places, kad se smijes.. i u trenu kad si bjesan na njega.. opet je tu.. i uvjek ce bit.. barem bi tako trebalo bit.. steta samo sto je tako tesko vjerovat ljudima.. a moglo bi biti prekrasno.. a opet.. ja tako lako vjerujem.. i mozda je glupo ali sretna sam zbog toga.. i obozavam svoje frendove.. pusa svima..
Image Hosted by ImageShack.us

sunce

..ma savrseno.. ljeto, more, sunce.. najdraze doba godine.. obozavam sve sto mi omogucuje da lunjam okolo nesputana.. i slobodna.. nema se dalje sta rec.. sloboda.. ono kad se smijes a nemas zasto.. osim toga fasciniraju me i zalasci sunca.. oni trenutci kad nebo gori.. imam osjecaj da u tom trenu nista nemoze bili lose.. niti da itko moze biti nesretan.. ah, snovi.. ali sto fali snovima.. :)
Image Hosted by ImageShack.us

roditelji

na ovom blogu sam vec milijun puta ih spomenula.. uglavnom lose.. ali volim ih vise od iceg i ikog na svijetu.. vise od zivota.. bez njih zivot mi nebi imao smisla.. i koliko god oni bili ponekad manijakalni, zlobni, okrutni.. nikad ih necu prestat voljet.. nisu bas idealni za zivjet s njima.. a opet, u drugom trenu mogu me nasmijat ko niko drugi i pruzit mi svu srecu ovog svijeta..
Image Hosted by ImageShack.us
(trudne elfice mi jednostavno odaju tu toplinu majcinske ljubavi.. osjecaj koji obozavam)

cvijeće

obozavam cvjece.. to nasljedih od majke.. jednostavno fascinantno je.. jedni problemcic je moja alergija na pelud.. zbog koje se malkoc gusim u blizini cvijeća.. al nema veze.. zabranjeno voće je najslađe, jelda?! :) pa zato uvjek imam puno dvoriste i kucu sveg moguceg bilja i cvijeća.. i uživam u njemu..
Image Hosted by ImageShack.us


-eto, to je sve od mene za danas, pusa i pozz ljudovi mahkiss

-živi brzo, umri mlad, budi ljep leš!
by:baby_elf


Post je objavljen 20.04.2007. u 23:11 sati.