Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/modestiblejz

Marketing

Luđaci

Jebemumate nitko me nije upozorio da je ovaj film 300 opasan za ženski rod! I najracionalnija će se žena naprosto izbezumiti gledajući ta savršeno izbildana ko´fol grčka torza i pločice! A tek kad krene ona patriotska spika: MI SMO SPARTANCI! Čovječe, od tog koncentriranog mačizma puca te čisti adrenalin - došlo mi je gristi kamen majkumu!
Već vidim - diljem Lijepe Naše ne jedna Hrvatica od svoje snažnije polovice traži da na se´ nabaci crveni stolnjak i vitlajući drškom metle glumi Leonidu, ko što je onomad Rodney glumio gladijatora u Mućkama. E majkumu koji su to tek luđaci bili! smijeh

No nijedan ko ovaj munjara iz Amerike što je potamanija pola sveučilišta (il´onaj gore u Skandinaviji šta je ubija našu curu). I sad Ameri gledaju onaj njegov ispodprosječni sikodelićni video uradak pa ga analiziraju, mjere, pišu znanstvene radove, naprosto se ubijaju u pojam pitanjem Zašto? Da Zašto je on to učinio, to ih pitanje strašno muči, naprosto ih to Zašto izluđuje! Zašto pobogu, što mu bi, Zašto, Zašto, Zašto???
Pa ljudi moji tip je bija munjara! Ej, ku-ku lud ! Tip je bija Vrapče majkumu! Propuva, prolupa, porazbijalo mu lončiće, taknulo ga ispod skalpa, ljetovo na Ugljanu, zimovo na Rabu, oša na kvasinu, napija se slane vode! Da Zašto! Zašto je Hitler ubijao Židove, Staljin vlastite zetove, Pol Pot sunarodnjake?
A Zašto je kokoš prešla cestu?!?
Nema tu odgovora niti terapije osim jedne – metak međ´ uha dva (il´ što bi moj prijatelj reko – glogov kolac).

A Malom Zelenom bi i taj metak najvjerojatnije isplivo kroz nos na valovima alkoholskih isparavanja. Tome već godinama kroz vene ne teče krv nego onaj medicinski devedesetpostotni alkohol. Tip se preparira u kokainu, heroinu, drogama, ićima, pićima, balzamiran je od glave do pete ko Tutankamon ne za jedan već za 7 života vječnih – a Platini mu sportski maše ručicom i želi brzo ozdravljenje šmrc-šmrc no . Je, moj Mišel, tebe će poslušat. Oće sutra. Šta mu nisi opsova mater i posla ga u neku stvar?! Šta mu nisi skresa u brk njegovo pijančevanje? Šta se nisi ogradija od takvog nesportskog ponašanja? Hoćeš malo sutra.
To van je sasvim novo tumačenje onoga ´Drogom protiv sporta´, umjesto droge ubaciti Maradonom.

Post je objavljen 20.04.2007. u 21:23 sati.