Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/texaslife

Marketing

Moja naj grupa...WESTSIDE CONNECTION

Westside connection je west coast rap/hip-hop grupa,cij su clanovi Ice-Cube,Wc i Mack 10...smokin
Repaju od 1996.godine.Njihov prvi album "Bow Down" je bio #2 na Bilboard #200 1996.godine.Posto su nastali za vrijeme West Cost/East cost rap rivaly,nisu bili dobri sa nekim od reppera.Jedan od njih je B-Real,koji je bio u svadji sa Ice-Cubeom.Napravili su diss song o njemu koji se zvao "King of the Hill".
Nakon velike pauze izdali su svoj drugi album 2003.godine koji se zvao "Terrorist Threats". Nakon sto se posvadjao sa Ice-Cube, Mack 10 je napustio grupu, a Wc je pomogao Iceu oko njegovog CD-a Laugh Now,Cry Later.

Na prvom albumu žestoko su napali East Coast, s namjerom da potaknu West Coast repere da se više ističu.To se posebno očituje u pjesmama Bow Down i Ganstas Made The World Go Round. 2003. izdaju i drugi album Terrorist Threat koji i nije baš dobro prošao kod njihovih fanova. Najbolja stvar s tog albuma je Gangsta Nation koja je postala veliki radijski hit. Nakon toga grupa se je raspala jer je WC imao zamjerke na to što se Cube više posvećuje filmovima nego hip-hopu. Ipak, i dalje su dobri prijatelji, a WC ove godine izdaje album pod Lench Mob Records čiji je vlasnik Ice Cube.

Ice Cube je surađivao i sa grupom Da Lench Mob te im pomogao izdati njihov prvi album 1992. godine. Osim toga surađivo je i s Tupacom, Dr.Dre-om, Ice-T-jem, rock grupom Korn i britanskim DJem Paulom Oakenfoldom....još ću toga napisat,jer sad neam vrimena.....BYEmahwave

Post je objavljen 20.04.2007. u 20:39 sati.