Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/angelino

Marketing

Hot cHili peppErs in the bliStering sun.

Evo jos jednoga vikenda.
Ovaj vikend cu take it easy, zato sto slijedeceg tjedna idem na coahella festival, i ne mogu docekati...hell yeah...pogledajte lineup ovdje.. Obecajem detaljni izvjestaj kada se vrnem. Karte sam (i o tome blogao) kupio vec prije 3 mjeseca i konacno evo tog woodstocka moje generacije.
Dust on my face and my cape,
Me and Magdalena on the run
I think this time we shall escape.

U meduvremenu L.A ispusio olimpijadu i Hrvatska ispusila Euro puknucu eh eh nesrece. Mogao sam jeftino i iz blizine uzivati u obje manifestacije..eh eh

Cijeli tjedan sve sto se moze vidjeti na TV-u je masakr u Virginiji. Na danasnji dan bio je Columbine masakr! Koje obljetnice! Bolesno...R.I.P. sve nevine zrtve.

Prosli petaK mi je kolega s posla pokupio $500 000 na nekom game show-u na NBC zvan Identity. To je neki novi show na foru Milijunasa, i majstor ocistio najvecu nagradu i spremio pola miliona zelembaca!!!, saD su mi svi drugari i ima 100 novih rodaka za koje nikad nije cuo.
Joj joj zamisli 500 tisuca! wow...nazalost u l.a-u za tu lovu ne mozes ni kupiti malu kucicu, mozda mali stancic u ne bas good hoodu, ali anyhow, suska je nevjerovatna.

Be GoOd, stay Well.
.........................................B.....................................



Post je objavljen 20.04.2007. u 18:55 sati.