Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slavni0news

Marketing

Victoria Beckham i "Kad jaganjci utihnu"

VICTORIU BECKHAM izbezumilo je saznanje da će par janjadi, koji joj je na čuvanje povjerio poznati kuhar Gordon Ramsay, biti zaklano, prenose britanski mediji.

Victoria je, blago rečeno, pobjesnila na Ramsaya jer joj je "zaboravio" napomenuti da će janjad koju je dostavio u njen dom u Hertfordshireu biti ubijena i pojedena u njegovom TV showu "The F-Word".
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
"Victoria i Gordon su inače u jako dobrim odnosima tako da nije imala ništa protiv kad ju je zamolio da mu na svom ogromnom imanju pričuva dva janjeta. Rekao joj je kako im treba prostora za skakutanje. Vidjela ih je kad su dovezeni na imanje i smatra kako su neodoljivi. Ono što joj je Gordon zaboravio spomenuti je da ih uskoro planira zaklati. Nema šanse da bi pristala na to da je znala što planira s njima te nije nimalo oduševljena novošću." - rekao je jedan od njenih prijatelja za Daily Mirror.

Ramsay je često zbog svog "tretmana prema životinjama" bio na udaru različitih aktivista. Nakon što je u svom showu prikazao "Put purica i praščića od farme do stola", PETA ga je prozvala "mrziteljem vegetarijanaca". Nasuprot Ramsayu, kojem očito ne pada na pamet biti vegetarijancem, Victoria odbija jesti meso te nositi krzno.

"Bila je i više nego sretna što je omogućila janjadi da skakuće po njenom imanju te ju je kao deklariranu vegetarijanku jako potresla spoznaja da će janjad biti ubijena." - rekla je Victorijina glasnogovornica.



Post je objavljen 20.04.2007. u 19:37 sati.