Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lepina

Marketing

Ovaj blog sam počeo pisati ,ne iz reklame za gospodina Breus-a,pokoj mu duši,nego da opisujem vlastiti primjer tog liječenja,koji je mogao ne uspjeti ,pa bi ostao nedovršen i jedno vrijeme bio u arhivi kao podsjetnik neuspjelog pokušaja.Vjerujem da ima i uspjelih i neuspjelih primjera.Ništa nije tako čvrsto zapisano da bi moralo samo tako i biti.Kamene ploče sa deset Božijih zapovjedi su se razbile.Vjerujem da Bog djeluje preko ljudi,preko uspjelih primjera i onih neuspjelih.Svaki ima poruku.Imamo slobodnu volju i mogućnost izbora,možda ne baš uvijek,to se osobno pitam,možda upravo da bi bili primjer jedan ili drugi.Isto tako mislim da Bog uslišava molitve i nagrađuje hrabre i ustrajne.
Kad su u pitanju hrabri ,vjerujem da bi smo svi voljeli znati kako se osjećaju Martha i Braco?Za Bracu mislim da mršavost nije prepreka ako se osjeća snažnim i vitalnim.
Da li je Martha radila kakve pretrage?Vlatko je sudeći po komentarima živahan i vitalan.Ilija je otišao svome doktoru u "švicu".Ovih dana bih se trebao vidjeti s njim.
Privatno kontaktiram s nekoliko osoba koje provode terapiju ,neki radi čišćenja a neki radi liječenja zločudne bolesti.Međutim žele zasada ostati anonimni.
Uvijek sam želio da ovi uspjeli primjeri dadnu snagu onima koji pomalo strahuju ali bez sugestije da je to jedini i najbolji put,nego samo jedna od mogućnosti ka ozdravljenju.

Post je objavljen 20.04.2007. u 11:35 sati.