Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/piccola

Marketing

U IŠČEKIVANJU SERIJE

"Reži me" pitanje egzistencije... tko ne gleda tu seriju nije normalan, to je odlična serija, uuuhh jesi gledao/la jučer, ono je strašno???!!!! to su mnogi komentari na tu seriju, pa eto pošto sam ja tako trendy osoba i ja gledam tu tako fancy seriju. Moram priznati serije je zaista fascinantna, pomalo predvidljiva ali jako dobra!
Naime za vas koji ste pali sa kruške to je brutalna serije koja govori o ljepoti i o svemu što su ljudi spremni učiniti za nju. Glavni likovi te serije su naravno dva kirurga Sean MacNamara i Chtistian Troy... i jedan i drugi su da se mene pita malo poremečeni... naime Sean je imao super djetinstvo, završio je fax koji je želio, ostvario karjeru, oženio se ženom koja mu je bila super.. pravi san svih muškaraca, no to nebi bilo zabavno da nema problema: Sin mu je lagano sišao s uma i to ga navodi na rezanje pipmpača, orgijanje s bivšom i njezinom curom, drogiranje... i vidjet ćemo čega još! Sean također ima problema sa ženom, koja prolazi kroz krizu srednjih godina, pa jadan biva primoran tjedan biti doma i tjedan u hotelu...te si naravno nađe ljubavnicu, koja je usput njegova pacjentica!!!
Christian je komad, ali on je nažalost imao totalno odvratno djetinstvo, naime očuh ga je seksualno zlostavljao te od njega napravio čudovište kojemu nije nimalo stalo do ljudi... žene vidi kao predmet seksualnog iskorištavanja; što ga dovodi do toga da žene mjenja kao čarape, te zbog čega ima brojne problema!!!
Ipak oboje glume neku moranost koja u njima ne postoji!
Serije je stvarno ok, ali stvar je u tome što je tako kasno... u 23:00 nekad kasnije, pa zbog toga moram sada venuti, i pisati ovakve gluposti!!!
još samo 30 min...




Post je objavljen 19.04.2007. u 22:19 sati.