Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/abrelosojos

Marketing

Ništa nije kao prije...............

Ja zaista nisam normalna…sati mi prolaze, a ja sjedim pred kompom i sasvim bezveze trošim novce na netu. Tako sam glupa i luda, a stvarno imam previše pametnijeg posla od toga. Učenje me stvarno ubija, još mjesec dana idem u školu, a već sam na izmaku snaga, ne mogu više. Samo letim po cijele dane vamo-tamo po kući i vrijeme mi bez veze prolazi i ništa ne stignem napravit. U zadnje vrijeme sam postala tako lijena, užasno lijena, ja koja uvijek mora imati sve pod kontrolom i zapisivati svaki datum i događaj u planer, ja kod koje uvijek mora biti sve savršena organizirano i raspodijeljeno po satima i danima, sad sam postala previše lijena za to i sad mi je sve zbrkano i razbacano… Ma ni sama se ne mogu snaći među tim.
Grozno, na što ja to ličim. Stvarno nisam normalna u zadnje vrijeme. Umjesto da učim i riješim sve stvari na vrijeme ja se ''igram'', doslovno rečeno igram se. I sve me čini tako nervoznom, samo se derem po kući, cmizdrim, vičem kako moram učit, a nikako da se natjeram, samo mislim da imam vremena i da ću sve stići. A onda kad krenem učit, više uopće ne mogu mislit na to što učim, misli su svugdje samo ne tamo gdje bi trebale biti….Ma poludit ću… i to me tako čini nervoznom. Ne znam više šta da radim, ni kako.
Jesus me favorezca!!! Kako bih sad rado da imam moći kao sestre iz ''Čarobnica'' pa da si nešto začarobiram. Pa, sad imate li kakav savjet za mene, ili se i vama ponekad događa isto, jer puno mi je lakše kad vidim da nisam jedina luđakinja na ovom svijetu kojoj je sve izmaklo kontroli…. I'm die!!!!!!!!!!!! Help me………


Post je objavljen 19.04.2007. u 19:42 sati.