Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/illmatic1

Marketing

TaKo BeZvEzE . . .

Pozzz svima, nadan se da ste dobro... ovi blogovi mi više idu na živce i vjerojatno cu izbrisat ovo smece... al neznan ponekad mi je ipak toliko dosadno da iden pisat novi post... a razmislit cu...lol

CRNCI... hahahaha

I dosta mojih doživljaja sad ukratko šta se dogodilo s Kanye Weston na dodjeli nagrada MTV Europe... brale meni je Kanye super i sve to al malo se previše preseraje ... to je pretjerivanje ... to je stvarno jebeno glupo al štaš...

Image Hosted by ImageShack.us

Kanye West, 29-godišnji američki rap umjetnik i dobitnik šest "Grammyja" je široj javnosti poznat po žestokoj kritici predsjednika Busha, ali će nakon nastupa na dodjeli nagrada MTV Europe u Kopenhagenu vjerojatno biti poznatiji kao osoba koja ne može sportski podnijeti poraz. West je na svečanosti u četvrtak navečer dobio nagradu za najboljeg hip hop izvođača, ali je očito mislio da će večer završiti s nagradom za najbolji video-spot godine.

Image Hosted by ImageShack.us

Barem se takav dojam može steći s obzirom na njegovu reakciju kada se dotična nagrada dijelila Justiceu i Simianu za njihov spot "We Are Your Friends".

Image Hosted by ImageShack.us

West je dojurio na pozornicu, zgrabio mikrofon u ruke i počeo urlati kako je on trebao dobiti nagradu za video-spot "Touch the Sky". To je obrazložio činjenicom da je njega potrošio "milijune dolara", da u njemu "nastupa Pamela Anderson" te da je "radi snimanja morao skakati preko kanjona".

Image Hosted by ImageShack.us

"Ukoliko ne dobijem nagradu, ova svečanost nema nikakvo značenje", West je rekao nakon tirade u kojoj je obilato koristio prostote.

West je potom izjurio s pozornice, a voditelj Justin Timberlake podrugljivo primijetio da će "Kanye večer provoditi na parkiralištu primajući nagrade koje nije osvojio".

West je umjesto toga otišao na pres-konferenciju na kojoj je ostao pri tvrdnji kako sebe smatra jedinim legitimnim pobjednikom. Priznao je da nije vidio pobjednički spot, ali je rekao da je apsolutno uvjeren kako je njegov video-spot bio najbolji.

Image Hosted by ImageShack.us

"To je nekakvo širimo ljubav sranje po kome bi svatko trebao dobiti nagradu", odgovorio je West na pitanje čime obrazlaže odluku žirija.

Ako ste preuživljeni u Kanye-a ka moja prijateljica ajdete na njen blog i tu ćete nać puno zanimljivih informacija o njemu i slika, tako da... e... http://daydreamin.blog.hr

Image Hosted by ImageShack.us

Pogledajte:



Brand New - Rhymefest Feat. Kanye West





Post je objavljen 19.04.2007. u 19:26 sati.