Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bezideja

Marketing

nakon toliko vremena...

Dakle, preživili smo i taj stopedeseti post, a bogami smo skupili i stošezdesetisedam komentara! i za sve ovo trebalo nam/vam je ni manje ni više nego tridesetipet dana! Bravo mi/vi! I nakon toliko vremena baš ja sam odlučio napisati stopedesetiprvio post!
U ovo proteklo vrijeme, mnogo toga intersantnog se dogodilo, ali se većinu tih događaja slabo sjećam jer mi je nekako u magli! Uglavnom Hrvatsak je pobijedila Makedoniju 2:1 (lijepa feštica), Došao je Sebo iz Austrije (lijepa feštica); bio je Uskrs i drum&bass party negdje zgora mošćenica, ali nama je bila (lijepa feštica) na mulu u Lovranu; Sale aka Saki aka lmsa je proslavio svoj rođendan (lijepa feštica); eh da i Hrvatska i Mađarska su popušili EURO dvehiljadeidvanajste (to bi bila lijepa feštica)! Ali nakon toliko vremena nećemo se sad obazirati na prošlost i ono što se dogodilo, nego na ono što će nam se tek dogoditi!
Dakle u ne tako dalekoj budućnosti nadamo se još mnogo,mnogo,mnogo liijepim fešticama! Sada brzo je prvimaj(nadamo se lijepoj feštici). Zatim dolazi ljeto i vrijeme kad počinju fešte kod fonjare, bit će tu i tombole i ćinkvine, natjecanja u poganju, maratona u čarapama, maratonskih prepušavanja i opijanja, a ako bude dažilo, fešta se miče kod kapelice. Svi ste pozvani i radujemo se vašem dolasku (naravno da će određene osobe koje budu problematične, glupe i antipatične piti protjerane iz Lovrana, gradića malog.

Nego slijedeće godine, u otprilike ovo vrijeme trebamo se skupit i otići u Gračišće na VI.-tu smotru vina središnje Istre. Ove godine Lovranski Separatisti poslali su tamo svoje izaslansatvo (Weky, Kaligarić, Ozy i Luka) koji su se vratili puni oduševljenja. Naime platiš jednu čašu 50kn i piješ onog dobrog vina koliko možeš(to se zove degustacija)!

To bi bilo sve za danas, a ako neko želi još nešto dodati neka to nadopuni u komentarima ili neka zauvjek šuti!

vaš voljeni: Luka the Lovranac
partypartypartypartywavepartypartypartyparty

Post je objavljen 19.04.2007. u 11:16 sati.