Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slavni0news

Marketing

Kći Anne Nicole Smith od danas nosi prezime Birkhead

LARRY BIRKHEAD, bivši ljubavnik pokojne Anne Nicole Smith, promijenio je prezime njihove zajedničke kćeri. Tako mala Dannielynn od danas umjesto prezimena Stern, nosi prezime svog pravog oca - Birkhead.

"Promijenio sam njeno prezime iz Stern u Birkhead, no to je sve što ću mijenjati. Dannielynn je ime koje joj je dala njena majka i iako nisam imao prilike sudjelovati u odabiru imena svoje kćeri, poštovat ću želju njene majke." - rekao je Larry Birkhead za magazin OK!.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Birkhead je čak uputio i riječi zahvale svom suparniku u borbi za očinstvo Howardu K. Sternu, čije se prezime nalazilo na rodnom listu sedmomjesečne Dannielynn: "Iako se to čini nevjerojatnim, bio mi je od velike pomoći. Pomogao mi je da se 'uhodam', jer je on proveo sa Dannielynn posljednjih nekoliko mjeseci. On zna što ona voli, a što ne, i stvarno mi je puno pomogao."

DNA testiranje je prošlog tjedna pokazalo kako je Dannielynnin biološki otac fotograf Larry Birkhead. Mala Dannielynn je u ponedjeljak dobila i novu dadilju, koja ju je došla posjetiti na Bahame. Birkhead je 40-godišnju dadilju pronašao u Los Angelesu.

Post je objavljen 19.04.2007. u 10:15 sati.