Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slavni0news

Marketing

Jennifer Lopez i Marc Anthony tuže National Enquirer zbog "duševnih boli i narušavanja ugleda"

AMERIČKA pjevačica i glumica Jennifer Lopez i njen suprug Marc Anthony podigli su protiv National Enquirera tužbu zbog klevete. Da bi bili sigurni da će tužba biti zamijećena, predali su je na nekoliko europskih sudova, uključujući one u Belfastu, Dublinu, Londonu i Parizu.

Povod podizanju tužbe protiv Enquirera je članak koji je 12. ožujka objavljen u britanskom i irskom izdanju, a u kojem se slavni par povezuje skandalom vezanim uz drogu. Lopez i Anthony su u Belfastu angažirali odvjetnika Paula Tweeda, poznatog kao "specijalista" kad su u pitanju američke tužbe za klevetu, podignute na europskim sudovima.

Tweed je za Reuters izjavio kako su Lopez i Anthony pretrpjeli "ozbiljnu štetu" te traže odštetu "za pretrpljene duševne boli, klevetanje i narušavanje ugleda". Također, traže i pismenu ispriku zbog već navedenog novinskog napisa.

Posljednja takva javna isprika koju je Tweed sudskim putem uspio dobiti od National Enquirera bila je ona Britney Spears, zbog napisa o njenim problemima i rastanku od njenog, sada već bivšeg supruga Kevina Federlinea.



Post je objavljen 19.04.2007. u 10:13 sati.