Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slavni0news

Marketing

Britney i menadžer se međusobno tuže

KAKO bi neopterećena "grijesima prošlosti" krenula u nove poslovne pobjede, Britney Spears odlučila je otpustiti svog dosadašnjeg menadžera Larryja Rudolpha i tužiti ga za "nepravilnosti u poslovanju". Rudolph svojoj bivšoj miljenici odgovara - tužbom, naravno.

Britney Spears prije nekoliko je dana izjavila kako želi prekinuti suradnju s Larryjem Rudolphom, koji je od nje stvorio internacionalnu zvijezdu, jer su, prema njenim riječima, okolnosti u kojima ju je poslao na rehabilitaciju prije dva mjeseca bile vrlo neugodne. Osim toga, nekad popularna pjevačica želi ovu dugu diskografsku pauzu iskoristiti za potpuni preokret u karijeri, a to će, kaže, lakše učiniti s nekim novim ljudima.
Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket
Ipak, ugovor je ugovor, a to najbolje zna upravo Larry Rudolph koji ne želi niti čuti za raskidanje suradnje. Najavio je kako će tužiti posrnulu pop princezu jer ugovor želi raskinuti puno prije njegovog isteka, pa se očekuje kako će mu Britney na kraju, želi li stvarno krenuti dalje s karijerom, morati isplatiti višemilijunski iznos.

Spears je najavila kako će se do kraja godine sigurno vratiti na glazbenu scenu, te je počela marljivo vježbati koreografije u plesnom studiju, a dobar dio pjesama za novi, još uvijek neimenovani album već je g

Post je objavljen 19.04.2007. u 10:12 sati.