Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sickofitall

Marketing

Nagradna Igra Se Nastavlja…

np Transmission0 – Memory Of A Dream LP

Dakle, karte za natjecanje su nastavile dolaziti. Aha, jako dobro. I to ovaj put iz dvije 'egzotične' zemlje – Australije i Izraela. Ugrin i Borut su poslali svoje ulaznice sa koncerata koje će biti izložene u sklopu izložbe koja će se održati u Rockatanskom do 25.05.2007. A zašto baš do tog datuma, već ste mogli čitati, no ako niste ponovno prilažem taj text koji je nominalno nastao u sklopu feljtona Obilježeni, i to desetog nastavka koji je obrađivao prijatelja i trubača Hladnog Piva, Stipu Mađora Božinovića.

Ugrinove karte. Među pridošlim Caveom i Morcheebom krije se pravi mali biser – Kemal Monteno, Australska turneja 2006. Nek' se zna 'ko je Sarajalija ;)
Image Hosted by ImageShack.us

Prenesena obavijest je izgledala ovako:

Nakon što se je Milan odrekao svojih press karata s desetak koncerata, javio se Stipe Mađor Božinović i ponudio svoje 'izvođač' iskaznice za izložbu karata u Rockatanskom. Štoviše, razgovorom smo došli do ideje kako motivirati ljude da šalju i dalje, ne samo karte s koncerata već i razglednice na Rockatansky adresu, o kojima se govorilo u istom postu. Dakle, onaj tko pošalje najbolju kartu po mišljenju stručnog žirija sačinjenog od devet ljudi koji imaju velike veze s ovim blogom – vječno dragi komentatori Babyface Killer, Doogish, i 'Onaj koji je promijenio toliko imena, a trenutno se odaziva na Frit/Frut', te autorske-blogerske snage 'Vrgoračka Kronika', 'JezikOfItAll', 'BlogaMiMoga', '50+' i 'Muirgheal', a tu upadam i ja – dobiva specijalnu nagradu, VIP backpass za prvi koncert Hladnog Piva s nadolazeće turneje, a koji će se održati 25.05.2007. godine na zagrebačkoj Šalati. Najbolja kartolina, po mišljenju istog žirija odnijeti će special ltd edition cd 'Knjiga Žalbe' s autogramima članova benda. Eto, na posao. Sve zahvaljujući Stipi. Jedan spontan i zafrkantski post na zadanu temu je izazvao vrlo dobre reakcije čitatelja, tako da se ukazala prilika za prvu sickofitall.blog.hr nagradnu igu! Yeah! :)

Jedna napomena. Pošto se već uvidjelo da se ekipa teško odriče svojih karata, jer su to relikvije koje sadrže toliko uspomena i dobrih sjećanja na pojedini događaj, postoji mogućnost da se natjecateljska karta fotografira i pošalje na mail. To se samo odnosi na ovaj ekstreman slučaj da se vlasnik ne želi odreći karte. U konkurenciju može ući samo jedna takva karta po izboru vlasnika. Međutim, tu postoji jedan uvjet, a taj je, da se ta karta koju vlasnik predlaže, nalazi u sklopu kolaža karata koje posuđuje privremeno za izložbu koja će se održati do 25.05.2007. u Rockatanskom. Vlasnik, dakle, ovim dobiva više stvari; staviti će u okvir i pod staklo sve ono što skuplja neko vrijeme, a sadržaj ispod mu je vrlo drag; nakon izložbe mu se sve to vraća; i učestvuje u nagradnoj igri. Druga kategorija natjecatelja – oni koji daju svoje karte nepovratno - imaju pravo učestvovati sa svim kartama u natjecanju, ne samo s jednom. Hvala. :)



Borutove karte. Abbey Road i Revolvers, sve nekako miriše na Beatlese, međutim puno je tu nekih znakova koje ne razumijem, da bi točno znao o čemu je riječ, mada su i jedno i drugo rock bendovi. Ali kakvi?
Image Hosted by ImageShack.us

Međutim, tu se umiješao i drug Frit/Frut s jednom exkluzivnom kartom s prvog poslijeratnog gostovanja velikana beogradskog garažnog rocka u Hrvatskoj…
Image Hosted by ImageShack.us

I za kraj, jedan kratki video o događanjima s Kačićevog trga. Naime, sutra kreće službeni program i koncerti u sklopu Porina, tako da je sinoć ekipa postavljala binu. Također, postavili su i velike betonske piramide koje na kraju nisu uspjeli pomaknuti tamo gdje su mislili. Čudni neki ljudi. :)





P.S. Još tri dana za slanje anketa!



Post je objavljen 19.04.2007. u 00:46 sati.