Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ski4ever

Marketing

TOČNO U PODNE

Tamo gdje je sve počelo - na Sljemenu - moglo bi sve i završiti. Najveća hrvatska sportašica će za manje od 24 sata objaviti svoje planove za budućnost. Male su šanse da će nastaviti karijeru.

Da jedna loša vijest nikad ne dolazi sama, hrvatski bi se sport mogao uvjeriti već dan nakon što je na Otoku neslavno propala hrvatsko-mađarska kandidatura. Ostali smo bez EURA, a vjerojatno ostajemo i bez najbolje sportašice.

Janica Kostelić je konferenciju za novinare, na kojoj će, kako je službeno priopćeno, objelodaniti svoje 'sportske i životne planove za budućnost', odlučila održati u četvrtak, 19. travnja. Mjesto radnje - Tomislavov dom na Sljemenu, vrijeme radnje - točno u podne.

Neki 'dobro obaviješteni izvori' tvrde da će Janica reći definitivno zbogom skijanju. I doista, ta je mogućnost najrealnija - nedavno je na vlastitoj web-stranici izjavila 'da bi skijala do smrti da nema medija'. Medija, Bogu hvala, ima, ali izgleda da neće biti Janice.

I njezin otac je proteklih mjeseci u eter emitirao krajnje skeptične procjene glede mogućeg povratka svoje kćerke, koja se trenutno bavi vođenjem kozmetičkog salona u Rijeci, gdje i živi s dečkom.

Naravno, postoji i opcija po kojoj bi Janica mogla reći da će pauzirati još jednu sezonu, a onda će za otprilike godinu dana još jednom razmisliti što i kako dalje...

Post je objavljen 18.04.2007. u 19:33 sati.