Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zenskazmija

Marketing

sex je bitan

razmišljajući o svojim bivšim vezama i sexualnim odnosima s raznom vrstom muškaraca, iako, ponovno napominjem imam 20 godina, i hajde recimo da se zovem Erika, znam da imam mnogo sexualnog iskustva. Probala sam , necu reci sve, ali uglavnom sve. Posebno me iznenadilo zensko drustvo u krevetu. Istina je da muskarci zbog svoga orgazma zaborave zene, ali se zato zene jedne drugima uvijek nastoje prilagoditi i zadovoljiti ih. Uglavnom, Matija je bio fenomenalan u sexu, obožavala sam predigre s njim i sve s njim, obožavala sam čitavoga njega. Maloprije me nazvao i ponovno mi po 100 put govorio kako ne može bez mene, kako ne jede, kako ne spava, pita zašto sam mu to napravila, ali i napominje da mi ne može oprostiti. Ne krivim ga. Ja da sam na njegovom mjestu kucku poput sebe ne bi nikada više spomenula ime.
Opasna je kombinacija lijepe žene, s trunčicom inteligencije i s čarima u krevetu kojima nitko ne može odoljeti. Upravo zato sex je bitan. Ne zadovoljite li voljenog muškarca, niste ni na zadnjem mjestu njegove ljestvice. Nisam neka feministkinja, istina je da su muškarci glava svega, ali žena je vrat i ona okreće glavu u onom smjeru gdje ona želi da gleda.
Zašto niti jedan muškarac mene nije prevario?- zato jer sam jedinstvena i jer mu često dajem na znanje što time može izgubiti, a i u sexu sam poprilično stručna. Na ženi nije da samo leži na madracu, žena treba preokrenuti madrac. Uglavnom, do čitanja...................

Post je objavljen 18.04.2007. u 17:59 sati.