Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zenskazmija

Marketing

Uglavom, prekinula sam dvogodišnju vezu s predivnim dečkom Andrejom, koji je činio sve da udovolji mojim hirovima, a ja ga varala na svakom koraku. Nemojte me shvatiti kao neku droljicu, to nisam, uvijek sam bila jako izbirljiva što se tiče muškaraca, morali su biti u svemu najbolji, džepovni iznos mi nikada nije bio važan, ali uvijek se potrefilo da imaju i novaca. Varala sam Andreja s ljudima koji su meni bili bliski. Svi dečki oko mene uvijek su se otimali za moje društvo, a ja sam uvijek poznavala način kako pridobiti njihovu pažnju i kako im staviti na znanje da se za ovu "lavicu" moraju boriti. Cjenila sam sebe iznad svega i uvijek sam očekivala isto. Andrej je sve to trpio jer me obožavao, i znam da nije mogao zamisliti život bez mene, živio je za to da svaku sekundu svog vremena provede u mom prisustvu, a ja da ga se riješim na par sati. Na njegova pitanja oglušila sam, kao i na njegove zahtjeve, njegove izljeve nježnosti.
Svaki put kad bi ga prevarila rekla bi mu to, on bi mislio da se zafrkavam i samo me zagrlio, na taj način, njegovom šutnjom, dobila sam njegov pristanak.
No, dogodilo se nešto novo i čudnovato za mene. Ova mala se prvi put zaljubila, u predivnog i u svemu savršenog dečka. I on je bio lud za mnom, odmah sam ostavila Andreja i posvetila svu svoju pažnju Matiji. Bio je to prvi put da sam nekoga voljela više od sebe. A to je kod mene, bar sam ja tako razmišljala bila nemoguća misija. Uglavnom, proveli smo 4 predivna mjeseca, Matija je bio jako ljubomoran, ali morao se naviknuti jer moja pojava stvarno izaziva pozornost. Tražila sam dečka s kojim ću moći razgovarati o svemu i koji će mi po pameti biti ravnopravan, e pa, Matija je čak bio pametniji od mene. To mi je odgovaralo. Nikada prije nisam srela takvoga. Ne mislita da sam umišljena, ali znam koliko vrijedim i kako znam sebe, tako to i pokazujem.
Čitav moj svijet bio je posvećen njemu, a od njega sam dobivala točno onoliko pozornosti koliko sam htjela, nije klečao preda mnom, kao drugi, vodili smo dubokoumne razgovore po 12 sati, mogli smo 5 sati provesti samo se gledajući. Sve dok i to nisam upropastila.
Kučka kao ja stvarno nije zaslužila takvoga tipa, ja nekoga po prvi put nisam bila vrijedna. I morala sam poduzeti nešto da ga odbijem od sebe, nisam ga prevarila ali sam mu počela pričati tolike laži, da me ta osoba, koju sam voljela najviše na ovoj planeti, proklela i sada pati. I dalje me voli, ali ja ne mogu podnijeti takvu njegovu čistu ljubav, taj njegov predivan i milozvučan glas i te njegove tople ruke. Moja prošlost nije lako za objasniti, pogotovo osobi koja je u svemu tolerantna a ja očekujem od nje osudu. On me nizašto nije osudio, ostavio me, jer sam ga izazvala s onim tako poznatim riječima želim ti sve najbolje u životu i znaš da ću te uvijek voljeti. Plakala sam prvi put zbog nekoga, no to me prošlo, opet sam si najvažnija. Budimo realni, svijet nije prekrasno, nije idila, a dobri ljudi na kraju ispadnu najveći glupani.
Ja sam barem realna što se tiče sebe, nikada nisam bila dobrica, niti ću to ikada biti, jednostavno sam se okrenula onoj svojoj zloj strani. Ne dopuštam da me gaze.



Post je objavljen 18.04.2007. u 13:40 sati.