Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slavni0news

Marketing

Antonija Šola prekinula s odvjetnikom

PJEVAČICA Antonija Šola ipak nije dočekala drugu godišnjicu veze s odvjetnikom Lukom Čičinom Šainom, jer je par prekinuo nekoliko dana prije obljetnice. Iako je Tina iz "Zabranjene ljubavi" zbog zdravstvenih problema trenutno nedostupna medijima, doznajemo kako su problemi nastali zbog navodne ljubomore mladog odvjetnika.

Antonija Šola i Luka Čičin Šain upoznali su se prije dvije godine na teniskom turniru Ladies Open u Bolu na Braču, gdje je Šola bila jedna od izvođačica, a Šain suorganizator.

Početkom ove godine 33-godišnji odvjetnik i šest godina mlađa pjevačica počeli su zajedno živjeti, a Antonija je Indexu tada rekla kako uživaju u životu daleko od kamera i medijske eksponiranosti, jer Luka, unatoč tome što poštuje njezin posao, ne voli kamere i gužvu.

Kako doznajemo, upravo je to i bio kamen spoticanja koji je na kraju završio razlazom. Šain se, naime, u gotovo dvije godine, koliko je par proveo u vezi, nikad nije pomirio s činjenicom da mediji žele znati sve o njegovoj djevojci, pa tako i o njemu, a dodatni razlog problema bila je navodno njegova ljubomora, jer je Šola, kao javna osoba, često izložena komentarima zlonamjernika kao i raznim uletavanjima brojnih "šarmera" koji obilaze društvena zbivanja.

Pjevačica ovih dana ne želi davati izjave, ne samo zato što je već davno odlučila privatni život držati podalje od očiju javnosti, već i zato što je muče zdravstveni problemi. Naime, već duže vrijeme ima problema s kralježnicom, pa trenutno miruje po strogom nalogu liječnika. Ipak, slobodno vrijeme iskorištava za pisanje pjesama koje će se naći na njezinom novom, drugom studijskom albumu, najavljenom za ljeto ove godine.



Post je objavljen 18.04.2007. u 11:42 sati.